Suudi Arabistan: Pakistan Hava Kuvvetleri Komutanı’na ‘Kral Abdulaziz Madalyası’ verildi

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz’in onayının ardından Pakistan Hava Kuvvetleri Komutanı’na Kral Abdulaziz Madalyası verildi.

Korgeneral Fayyaz er-Ruveyli, Korgeneral Zahir Ahmed Baber'e Kral Abdülaziz Madalyası ile ödüllendirildi / Fotoğraf: SPA

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Pakistan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Zahir Ahmed Baber'e, dostluk bağlarını ve ortak işbirliğini sağlamlaştırma ve güçlendirme, Suudi Arabistan-Pakistan ilişkilerini geliştirme konusundaki çabaları nedeniyle, ‘Üstün Sınıf Kral Abdulaziz Madalyası’ verilmesi talimatı verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Madalyayı, Salı günü resepsiyon sırasında, Suudi Savunma Bakanı Prens Halid bin Selman bin Abdulaziz adına Genelkurmay Başkanı Korgeneral Fayyaz bir Hamid er-Ruveyli tarafından Pakistan Hava Kuvvetleri Komutanı'na takdim edildi.

Resepsiyonda iki kardeş ülke arasındaki, savunma ve askeri alanda işbirliği, bu işbirliğini geliştirme ve ilerletme yolları gibi ikili ilişkiler ele alındı.

Resepsiyona, Hava Kuvvetleri Komutanı Prens Korgeneral Turki bin Bender bin Abdulaziz ile Silahlı Kuvvetlerin çok sayıda üst düzey subayı katıldı.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

 

Şarku'l Avsat'ın haberlerine ulaşmak için tıklayın

DAHA FAZLA HABER OKU