Sürpriz sonlu filmleriyle ünlü yönetmenin kızı da korkuya el attı

22 yaşındaki genç sinemacı, ilk filminin senaryosunu da kendi yazdı

The Watchers'ın fragmanı, ürkütücü atmosferi, sade ama etkileyici çekim kompozisyonlarıyla eleştirmenlerin ilgisini çekmeyi başardı (Warner Bros)

Siz onları göremezsiniz ama onlar her şeyi görür.

Warner Bros. gerilim ve korku sinemasının usta ismi M. Night Shyamalan'ın kızı Ishana Shyamalan'ın hem yazıp hem yönettiği The Watchers'ın fragmanını yayımladı. 

A.H. Shine'ın gotik korku romanından uyarlanan filmin başrolünde Dakota Fanning yer alıyor. Filmin 7 Haziran'da Kuzey Amerika'da gösterime girmesi planlanıyor.

İrlanda'nın el değmemiş ormanlarında geçen bir korku hikayesi

The Watchers 28 yaşında bir sanatçı olan Mina'nın, İrlanda'nın batısındaki geniş, el değmemiş bir ormanda mahsur kalmasını konu alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir sığınak bulan Mina, her gece gizemli yaratıklar tarafından izlenen ve takip edilen üç yabancıyla birlikte kapana kısılıyor.

Ürkütücü fragmanda Mina, tamamen camdan yapılmış bir duvara bakıyor. Ona bunun aslında tek yönlü bir pencere olduğu söyleniyor. Grup her gece tekinsiz bir izleyici kitlesi tarafından izleniyor ve pencerenin diğer tarafından gelen alkış seslerini duyabiliyor ama onu kimin izlediğini göremiyor.

Korku filminin diğer oyuncuları arasında Georgina Campbell, Oliver Finnegan ve Olwen Fouéré yer alıyor. 

30 yaşındaki Fanning, en son Adalet 3'te (The Equalizer 3), Campbell ise korku filmi Barbarian'da rol almıştı.

Yapımcılığı M. Night Shyamalan üstleniyor

22 yaşındaki Ishana'nın Altıncı His (The Sixth Sense), İşaretler (Signs) ve Ölümsüz (Unbreakable) gibi korku filmlerinin arkasındaki babası M. Night Shyamalan, The Watchers'ın yapımcılığını üstleniyor.
 


Sürpriz sonlu ve gerilimli filmleriyle meşhur M. Night Shyamalan ve kızı Ishana, ilk kez bir projede birlikte çalışmıyor. 

Genç sinemacı, babasının Apple TV+ dizisi The Servant'ın 10 bölümünü yazıp 6 bölümünü yönetmiş, Zamanda Tutsak (Old) ve Kulübeye Tıklat (Knock at the Cabin) filmlerinin de yardımcı yönetmenliğini yapmıştı.
 

Independent Türkçe, Forbes, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU