The Office'in yıldızından merak edilen soruya yanıt: Efsanevi dizi geri dönecek mi?

Sevilen sitcom'un yaratıcısının açıklamaları heyecan yaratmıştı

Dunder Mifflin isimli kâğıt şirketinin Scranton şubesinde yaşananları konu alan dizinin başrollerinde Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer ve B.J. Novak yer almıştı (NBC)

Popüler dizi The Office'in yıldızlarından Craig Robinson, sitcom'un yeniden çekilmesiyle ilgili bildiklerini açıklayarak uzun soluklu rolüne geri dönmek isteyip istemeyeceğine de değindi.

NBC'nin 2005'te gösterime giren sevilen sitcom'u, Pennsylvania eyaletinin Scranton kentindeki bir kağıt şirketinin çalışanlarını takip ediyordu. 

The Office'in ABD versiyonunun yaratıcısı Greg Daniels'ın, dizinin yeniden başlayabileceğini söylediğine ilişkin haberler geçen sonbaharda ortaya atılmıştı

9 sezonun tamamında yer almıştı

Daniels'ın dizinin yeni bir versiyonunu hayata geçirmek için NBC'yle geliştirme anlaşması yaptığı yazılmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ekranlara geldiği dönemin en popüler yapımlarından biri haline gelen The Office'in yıldızlarından Craig Robinson, dizinin 2013'teki finaline kadar 9 sezonunun tamamında yer almıştı. 

Dizide depo müdürü Darryl Philbin'i canlandıran aktör, The A.V. Club'a röportaj verdi. The A.V. Club, Robinson'a dizinin hayranlarını heyecanlandıran proje hakkında bir şey bilip bilmediğini sordu.

"Çok isterim"

52 yaşındaki aktörün yanıtı projenin kendisi açısından biraz muğlak olsa da Darryl rolünü yeniden canlandırmakla ilgilenip ilgilenmeyeceği konusunda kesin bir fikir verdi.

Bir şeyler olduğunu duydum. Bana da bahsedildi. Eğer gerçekleşirse, bir noktada Daryl'ı yeniden canlandırmayı çok isterim ama şu anda bilmiyorum.

İlk olarak 2001'de komedyen Ricky Gervais ve Stephen Merchant, The Office'i yaratmış, dizi BBC'de ekranlara gelmişti. Sevilen dizi, 2005'te de NBC için ABD'ye uyarlanmıştı.

Aynı evrende geçecek "benzer" bir dizi

Greg Daniels, kasımda The Wrap'e verdiği röportajda The Office'in yeniden çekilmesi haberlerini yorumlamıştı. Dizinin yaratıcısı, The Office'in yeni versiyonunun, aynı hikayenin farklı bir kadroyla anlatılmasından ibaret olmayacağını söylemişti.

Daniels'ın anlattığına göre bunun yerine, aynı evrende benzer tarzda bir dizi çekilmesi üzerine çalışmalar sürüyor.

The Farm adlı bir The Office spinoff'unun pilot bölümü 2013'te gösterime girmiş ancak dizi, kanalın yetkililerinden onay alamamıştı. Bu da NBC'nin istediği kalitede olmadığı sürece yeni bir diziye yeşil ışık yakmayacağını gösteriyor.


Independent Türkçe, The A.V. Club, ScreenRant, Puck

DAHA FAZLA HABER OKU