Sansasyon yaratan serinin yaratıcısından heyecanlandıran açıklama

"İlgi var, bu yüzden umarım yakın gelecekte gerçekleşir"

Terrifier 2'de David Howard Thornton'a Lauren LaVera ve Elliott Fullam eşlik etmişti (Cinedigm Entertainment Group)

Sansasyon yaratan korku serisi büyümeye devam ederken yönetmen Damien Leone, Terrifier'ın video oyunu hakkındaki planlarını açıkladı. 

Terrifier, New York'taki kurgusal kasabada, kanlı bir cinayet serisine imza atan tehditkar Palyaço Art'ı ve katille karşılaşmanın travmasıyla boğuşan Victoria Heyes'le Sienna Shaw'u merkezine alıyor. 

Üçüncü film yolda

İlk Terrifier hem olumlu hem olumsuz eleştiriler alsa da 2022'deki devam filmi, eleştirel ve ticari başarı yakalamayı başardı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Düşük bütçesinin çok üzerinde kazanç elde etmeyi başaran korku filmi, 2024'te gösterime girmesi beklenen Terrifier 3'e de kapı açtı.

Yönetmen Leone, Terrifier 2'nin yeniden gösterime girmesi vesilesiyle ScreenRant'e röportaj verdi.

41 yaşındaki Amerikalı yönetmen, gelecekte Palyaço Art'ın video oyununu yapmakla ilgili görüşmelerde bulunduğunu söyledi.

"Bir video oyunu olmasını çok isterim" diyen Leone, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Birkaç gece önce yeni Teksas Katliamı (Texas Chainsaw Massacre) oyununu oynuyorduk, oyunun yapımcılarının ofisindeydik, oyunu ve her şeyi yarattıkları yerdeydik ve bu çok güzeldi.

Katil palyaço Art'ın kendisini böyle bir video oyununa çok iyi adapte edeceğini söyleyen Leone, ekledi:

İlk Terrifier'da hayatta kalıp depoda hapsolmuş olabilirsiniz veya Terrifier 2'nin sonundaki lunaparkta olabilirsiniz. Çok eğlenceli olabilirdi. Sienna olmak da harika olurdu, bence Palyaço Art'la savaşan bu kahraman olmak... Buna ilgi var, bu yüzden umarım bunlar yakın gelecekte gerçekleşir.

Sinemadaki bazı izleyicilerin filmin vahşet seviyesi nedeniyle kusması hatta bayılmasıyla sansasyon yaratan seride ilk film, 2016'da gösterime girmişti.

Sadece 250 bin dolara çekildi

Sadece 35 bin dolar bütçeyle çekilen korku filmi, gösterime girdiği dönemde 416 bin dolar kazanmıştı. 

Düşük bütçeli filmin devamıysa 6 yıl sonra 2022'de geldi ve 250 bin dolara mal edilen Terrifier 2, 15 milyon dolardan fazla hasılat yapmayı başardı.

Terrifier serisi, korkunç cinayetleri ve David Howard Thornton'ın rahatsız edici performansı sayesinde sadık bir hayran kitlesi oluşturdu. 

Korku hayranlarının merakla beklediği üçüncü filmin 25 Ekim 2024'te gösterime girmesi planlanıyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Collider

DAHA FAZLA HABER OKU