Sonu hazır: Sansasyon yaratan korku serisi ne zaman bitecek?

Palyaço Art'ın kanlı hikayesini anlatan yeni filmin gösterim tarihi belli oldu

Terrifier 2'de David Howard Thornton'a Lauren LaVera ve Elliott Fullam eşlik etmişti (Cinedigm Entertainment Group)

Damien Leone'nin yazıp yönettiği Terrifier serisi, sınırlı sayıda sinema salonunda gösterime girmesine rağmen kendine hatırı sayılır bir hayran kitlesi elde etmeyi başarmıştı.

Sinemadaki bazı izleyicilerin filmin vahşet seviyesi nedeniyle kusması hatta bayılmasıyla sansasyon yaratan seride ilk film, 2016'da gösterime girmişti.

Gişede harikalar yarattı

Sadece 35 bin dolar bütçeyle çekilen korku filmi, gösterime girdiği dönemde 416 bin dolar kazanmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Düşük bütçeli filmin devamıysa 6 yıl sonra 2022'de geldi ve 250 bin dolara mal edilen Terrifier 2, 15 milyon dolardan fazla hasılat yapmayı başardı.

Viral korku filmleri, Cadılar Bayramı gecesinde gençleri kesip biçen tehditkar Palyaço Art'ı merkeze alıyor. 

Terrifier serisi, korkunç cinayetleri ve David Howard Thornton'ın rahatsız edici performansı sayesinde sadık bir hayran kitlesi oluşturdu. 

Serinin korku hayranlarının merakla beklediği üçüncü filminin 25 Ekim 2024'te gösterime girmesi planlanıyor.

Terrifier 4 son mu olacak?

Terrifier 2'nin ABD'de yeniden gösterime girmesi dolayısıyla ScreenRant'a röportaj veren Leone, korku serisinin geleceğine dair umutlu konuştu. 

Terrifier 4'ün serinin sonu olup olmayacağı sorulduğunda yönetmen, henüz emin olmadığını itiraf etti. Leone, Palyaço Art'ın hikayesi için bir son planladığını ve bunu gerçekleştirmek için sabırsızlandığını sözlerine ekledi.

"Bitiş çizgisinin nerede olduğunu biliyorum"

"Spoiler vermek istemiyorum" diyen yönetmen insanların filmi sanki son filmmiş gibi deneyimlemelerini istediğini söyledi ve ekledi:

Terrifier 2'yi yazmaya başladığımda en iyi şey, serinin sonunu bitiş çizgisinin nerede olduğunu biliyor olmamdı. Bu da bu tür serilerin çoğunun sahip olmadığı bir şey çünkü çok uzun sürüyorlar. Sonunda da bitiyorlar çünkü bir amaç yok, her şey paraya dayanıyor.

Leone, tatmin edici bir serinin, baştan sona izlenebilecek ve karakterlerin yolculuğunun doyurucu bir deneyim olduğunu düşündürecek filmlerden oluştuğunu söyledi.

Demek istediğim, bunu naif bir sanatçı olarak söylüyorum. Bunlardan çok fazla yapmak istemiyorum ve tatmin edici bir sonuca sahip olmasını istiyorum.

Leone daha önce, seri için aklında kalan hikaye konularını tamamlama umuduyla Terrifier 3'ten sonra en az bir filmi daha olduğunu belirtmişti.


Independent Türkçe, ScreenRant, MovieWeb

DAHA FAZLA HABER OKU