Keanu Reeves'in sevgilisi ilişkilerindeki en sevdiği şeyi anlattı

"O benim için büyük bir ilham kaynağı"

Keanu Reeves, 2019'da LACMA Art + Film Gala'da kız arkadaşı Alexandra Grant'la poz vermişti

Keanu Reeves'in kız arkadaşı Alexandra Grant, dünyaca ünlü aktöre, görsel sanatçı olarak kendi kariyerini oluşturduktan sonra aşık olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

50 yaşındaki Grant ve 59 yaşındaki Reeves birkaç yıldır gizlice birliktelik yaşıyordu. Çift, ilişkilerini ancak 2019'da Los Angeles'ta katıldıkları etkinliğin kırmızı halıaında görüldükten sonra doğrulamıştı.

People'a verdiği röportajda Grant, ilişkileri hakkında ender rastlanan açıklamalarda bulunarak kırmızı halı spotlarını Reeves'le paylaşırken kendini rahat hissettiğini itiraf etti. 

Grant, "Bir yetişkin olarak aşık olmakla ilgili iyi haber şu ki, ilişkim başladığında kendi kariyerimi inşa etmiştim" dedi ve ekledi: 

Kırmızı halıda kendime çok güveniyorum. Tek başıma da kendime güveniyorum. Birbirine bağlı ve en iyi şekilde bağımsız.

Grant ayrıca Reeves'le olan ilişkisini sevdiğini çünkü her ikisinin de birbirlerini cesaretlendirebilen yaratıcı insanlar olduğunu söyledi.

"Birbirimizi yeni yollar inşa etmeye itiyoruz"

Görsel sanatçı, "Keanu'nun ve aramızdaki alışverişin en sevdiğim yanı, birbirimizi yeni yollar inşa etmeye itiyor olmamız" ifadelerini kullandı.

Karşımızdakinin sorun çözme yöntemini görmek ilham verici. O benim için büyük bir ilham kaynağı. Çok yaratıcı, çok nazik. Çok sıkı çalışıyor.

Grant sözlerine şunları ekledi: 

İkimiz de kalben okur ve araştırmacıyız. İkimiz de insanları ve karakterleri önemsiyoruz.

Çift, ilişkileri konusunda genellikle ketum olsalar da Grant 2020'de Vogue'a verdiği röportajda, aktörle birlikte ilk kez kırmızı halıda göründükten sonra arkadaşlarının kendisini telefon yağmuruna tuttuğunu söylemişti.

"Gülümsüyor, kahkaha atıyor, kikirdiyorduk"

Reeves de bu yıl People'a konuşmuş ve Grant'le birlikte olduğu için çok mutlu olduğunu söylemişti:

Yataktaydık. Birbirimize yakındık. Gülümsüyor, kahkaha atıyor ve kıkırdıyorduk. Harika hissediyorduk. Birlikte olmak gerçekten çok güzeldi.


Independent Türkçe, People, Insider
 

DAHA FAZLA HABER OKU