Cansız bedeni timsahın ağzında bulunan kadının kimliği ortaya çıktı

Cesedi bulan kişi "Gördüğüm şeyin gerçekliğine inanamadım" diyor

Bölgede yaşayanlar, cuma öldürülenin gördükleri en büyük timsahlardan biri olduğunu söylüyor (X/@hollygregory33)

ABD'nin Florida eyaletindeki Largo kentinde cuma günü yaklaşık 4 metrelik timsahın ağzında bir ceset olduğu görüldü. İhbar üzerine bölgeye giden polisler, 41 yaşındaki Sabrina Peckham'ın cesedini bir su kanalında buldu. 

Bölge sakinlerinden JaMarcus Bullard, timsahın cesetle birlikte geri geri yüzdüğünü görünce polisi aradığını anlatarak yaşadığı şoku ifade etti:

Gördüğüm şeyin gerçekliğine inanamadım.

Pinellas County Şerifliği, timsahın "insani" biçimde öldürüldüğünü bildirdi. Sonrasında Peckham'ın cesedinden geriye kalanlar dalgıçlar tarafından toplandı. 


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kadının timsah tarafından mı öldürüldüğü henüz net değil. 

Diğer yandan ölen kadının yalnızca iki ay önce gözaltına alındığı ortaya çıktı. Mahkeme belgelerine erişen New York Post, girilmesi yasak bir sulak alana giren Sabrina Peckham'ın 14 Temmuz'da 06.30 sularında tutuklandığını bildirdi.  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cesedinin bulunduğu yerden yaklaşık bir kilometre uzakta gözaltına alınan evsiz kadın, 8 Eylül'de serbest bırakılmış ve kendisine 500 dolarlık bir para cezası kesilmiş. Aradaki süre zarfında nerelerde kaldığı henüz bilinmiyor.

Kayıtlar, Peckham'ın 2014'ten bu yana pek çok kez yasaklı yerlere girerek, uyuşturucu kullanarak ve hırsızlık yaparak polisle sorun yaşadığını da ortaya koydu. 

Martta da yine aynı eyaletteki St. Petersburg kentinde kaybolan iki yaşındaki bir erkek çocuğunun cesedi bir timsahın ağzında bulunmuştu. Ölen çocuğun annesinin de iki gün önce öldürüldüğü ortaya çıkınca ailenin babası iki cinayet suçlamasıyla yargılanmaya başlamıştı. 


Independent Türkçe, New York Post, CBS

DAHA FAZLA HABER OKU