Zendaya yeni filmi Challengers'taki "ateşli" erotik sahnelerini yorumladı

Örümcek Adam'la tanınan oyuncu yeni aşk üçgeni dramasında "yetişkin" rolünü üstlenmenin "korkutucu" olduğunu söyledi

(AFP)

Zendaya yeni romantik draması Challengers'taki cinsel içerikli sahneler hakkında konuştu.

Oyuncu Beni Adınla Çağır'dan (Call Me By Your Name) Luca Guadagnino'nun yönettiği ve profesyonel tenis dünyasında geçen, yakında vizyona girecek filmin başrolünde yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Challengers'ta Zendaya, genç yaşta kötü bir sakatlık geçirdikten sonra koç olan bir tenis dehasını canlandırıyor. Filmin merkezinde Zendaya'nın karakteriyle The Crown'dan Josh O'Connor ve Batı Yakası'nın Hikayesi'nden (West Side Story) Mike Faist'ın canlandırdığı iki tenis yıldızı arasındaki aşk üçgeni yer alıyor.

Elle dergisine konuşan 26 yaşındaki Zendaya'ya filmin, yayın organının "ateşli" diye nitelendirdiği erotizm yüklü sahneleri soruldu.

Zendaya, "Bu Luca'nın [Guadagnino] çok iyi yaptığı bir şey. Bunlar olmayan şeyler. Anlar arasındaki anlar. Mesela kimya. Her zaman dile getiremediğimiz ama hissettiğimiz şeyler" dedi.

Sinemacılık sözkonusu olduğunda bu Luca'nın uzmanlık alanı. Sayfada yer almayan ve yalnızca kamerayı elinde tutan birinin gerçekten bulabileceği tüm o şeyler.

Röportajın başka bir yerinde Zendaya, Challengers'ı "tabiri caizse ilk kez gerçekten başroldeki kadını oynadığı" film diye tanımladı.

Oyuncu, "Sanırım daha 'yetişkin' bir role ve bir sonraki aşamaya geçmek için bunun iyi bir adım olduğunu hissettim" diye belirtti.

Bu rolü üstlenmek biraz korkutucuydu ama bence bu iyi bir duygu. Yani 'Bunu yapabilir miyim ki?' falan demek. Bu duygudan kaçıp güvende ve rahat kalabilir ya da 'Aslında var ya, ne olacaksa olsun' diyebilirsiniz.

 

Zendaya
Zendaya, Challengers'ta (MGM)


Öte yandan Guadagnino, Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'un (Spider-Man: No Way Home) yıldızının roldeki "atletikliğini" ve "baştan çıkarma tarzını" övdü.

Guadagnino "Zendaya birlikte çalışması harika bir partner" dedi.

Atletizminin gücünü ifade etme ve dışa vurma biçimi harika ama aynı zamanda filmdeki baştan çıkarma tarzı da çok güzel.

Challengers'ın ilk olarak gelecek ay sinemalarda gösterime girmesi planlanıyordu. Ancak oyuncu ve yazar sendikaları SAG-AFTRA ve WAG'nin devam eden grevleri nedeniyle filmin gösterim tarihi Nisan 2024'e kadar ertelendi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU