UFO oturumlarından sonra Blink-182 hayranları, gitarist DeLonge'u takdir etti

Grubun kurucularından olan DeLonge, uzaylıların varlığını kapsamlı şekilde araştırmak için müziğe ara vermişti

(AP)

Blink-182'nun hayranları, gitarist Tom DeLonge'un kendisini UFO'ları araştırmaya adamasının ulusal düzeyde tanınmasının ardından müzisyeni kutluyor.

ABD Kongresi 26 Temmuz Çarşamba günü ifşacı olan eski bir istihbarat subayını dinledi. İfşacı daha çok UFO diye bilinen, tanımlanamayan anormal fenomenlerle (UAP) ilgili ABD yönetiminin halkı karanlıkta bıraktığını iddia etti.

Temsilciler Meclisi Gözetim Komitesi'nin tarihi oturumunda David Grusch, yürütme organındaki kurumlarının UAP'lerin varlığını örtbas ettiğini öne sürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2004'teki eğitim görevinde gökyüzünde uçan bir cisim gördüğüne dair ifade veren eski Donanma Komutanı David Fravor da Grusch'a katıldı.

İfadesinin bir noktasında Fravor, eski Pentagon yetkilisi Luis Elizondo'nun 2017'de kurumun gizli UFO/UAP programını yürütme görevinden "protesto" amacıyla ayrıldığını belirtti.

Fravor, "Elizondo'nun protesto amacıyla Pentagon'dan ayrıldığını ve Tom DeLonge'la... ve diğerleriyle güçlerini birleştirerek To The Stars Akademisi'ni kurduğunu öğrendim. Burası, sektörün önde gelen uzmanları ve ABD yönetimindeki yetkililerle beraber bu meselenin üstüne giden bir organizasyon" dedi.

Eski komutan bu kişilerin, "UFO konusunu çevreleyen damgalamayı ortadan kaldıran" bir dizi makale yayımlamak için 2017'de New York Times muhabirleriyle birlikte çalıştığını anlattı.

Bu makaleler hükümetin ve halkın önünde kapatılamayacak bir kapı açtı. Bu da küçük yeşil adamlardan ziyade bu araçların nerede olduğunu, nereden geldiğini, sahip oldukları teknolojiyi [ve] nasıl çalıştıklarını çözmeye odaklanan seçilmiş yetkililerimizin ilgisini çekti.

 

@tomdelonge'un adının bir kongre oturumunda böylesi güzel bir şekilde anılmasına bayıldım


To The Stars 2017'de ABD Donanması pilotlarının çektiği UFO görüntülerini içeren ve gizliliği kaldırılmış üç video yayımlamıştı. İki yıl sonra ABD Ordusu görüntülerin doğrulunu kabul ederek uzaylı alaşımlarını incelemek için şirketle ortaklık kurmuştu.

Fravor'ın ifadesinin ardından DeLonge'un ismini andığı video X'te (eski adıyla Twitter) paylaşıldı ve birçok Blink-182 hayranı rockçının azmini takdir etti.

Bir kişi "Eskiden bir arkadaşım, Tom DeLonge'un uzaylılarla ilgilenmesinin sadece filmlerde duyabileceğiniz bir şey olduğunu söylerdi" diye yorum yaptı.

Çok haklıydı [çünkü] artık filmin güzel kısmına, yani kafadan çatlak adamın aslında kafadan çatlak olmadığı ve başından beri haklı olduğu kısma gelindi.

İkinci bir kişi de "İsmin ve To The Stars oturumda gündeme geldi!" diye belirtti.

Harika bir iş çıkardın [alkış emojisi]

Üçüncü bir kişi şöyle ekledi:

Daha önce de söyledim, yine söyleyeceğim. Dysentery Gary'yi yazan adamın, hükümetimizi UFO'ların varlığını kabul etmek zorunda bırakması gerçekten harika.

Oturumlarla ilgili bir haber manşetini paylaşan bir başkası da "Tom DeLonge bize anlatmaya çalışmıştı" dedi.

Şarkıcı ve gitarist DeLonge, UFO'lar ve dünya dışı yaşamla ilgili teorilerini uzun zamandır kamuoyuyla paylaşıyor.

DeLong, The Independent'a verdiği yeni röportajda "Halihazırda yaşanan her şey yüzde 100 To The Stars sayesinde oldu" dedi.

Yani bunu biliyordum, arkadaşlarım da biliyor... Biz şirketimizde dünyanın akışını gerçekten değiştirdiğimizi hissediyoruz.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU