Netflix, hayatta kalma temalı şovu tek sezonda iptal etti

Reality şovun şımarık yarışmacıları arasında kendini "Disney Prensesi" olarak tanımlayan biri ve bir influencer özentisi de yer alıyordu

Yarışmacıların bazıları, programa katılırken bir villada yaşayacaklarını düşündüklerini söylemişti (Netflix)

Netflix, reality programı Snowflake Mountain Acemi Kampı'nı (Snowflake Mountain) sadece bir sezon sonra iptal etti. Platform, Too Hot To Handle gibi diğer senaryosuz dizilerin izlenme oranlarına ulaşamayan programı yenilememeye karar verdi.

Şovun ilk sezonu, prömiyerini geçen yıl yapmıştı. Yapım şirketi Fremantle'ın bünyesindeki Naked tarafından üretilen şov, bir grup şımarık genci Britanya'nın Cumbria'daki gözlerden uzak vahşi doğasına götürmüş ve onları evlerindeki konfordan mahrum bırakmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ev işi yapmayı ya da bir işte çalışmayı reddeden gençler, wi-fi ve lüks dükkanlar gibi alışık oldukları şeyler olmadan yaşamakta zorlanmıştı. 

Netflix'in açıklamasına göre program, yarışmaya katılların "ne kadar şımartılmış ve pohpohlanmış olduklarını" fark etmelerine yardımcı olmayı amaçlıyordu.

Hayatta kalma uzmanları Matt Tate ve Joel Graves'in gözetimindeki grup, 50.000 dolarlık ödülü kazanmak için yarışmıştı. Şımartılmış ekip doğayla bütünleşmek ve kendi ayakları üzerinde durmak için mücadele ederken bolca gözyaşı dökülmüştü.

Netflix'in senaryo dışı programlarından sorumlu Ben Kelly ve Daisy Lilley, programı reality şov konseptli yapımları artırma çabalarının bir parçası olarak duyurmuştu. Komisyon üyeleri, Snowflake Mountain Acemi Kampı'nın "gerçekten orijinal bir şey sunacağını" söylemişti. Ancak dizi, hedeflediği genç izleyici kitlesi tarafından beğenilmediği için uzun ömürlü olmadı.

Yarışmacılar arasında kendini "Disney Prensesi" olarak tanımlayan biri, bir influencer özentisi ve aynada kendine bakmayı sevdiğini söyleyen açık sözlü bir vegan yer alıyordu.


Independent Türkçe, Deadline, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU