OnlyFans hesabı açan eski Disney oyuncusu Dan Benson platformda asla yapmayacağı şeyi açıkladı

Oyuncu kadrosunda Selena Gomez'in de yer aldığı Waverly Büyücüleri'yle adını duyuran Benson, OnlyFans'e geçme kararını nasıl aldığını da anlattı

Dan Benson, OnlyFans'ten ne kadar gelir elde ettiğini söylemese de "çok kazandığını" belirtti (Dan Benson)

Eski Disney oyuncusu Dan Benson, OnlyFans kariyeriyle ilgili konuştu. Benson, dün (9 Temmuz) magazin haber sitesi Page Six'te yayımlanan röportajda platformda asla yapmayacağı şeyi açıkladı.

35 yaşındaki OnlyFans modeli, abonelerinin yüzde 99'unun gey erkekler olduğunu söyledi:

Ben heteroseksüelim. Fakat gey erkekler için içerik üretirken çok rahatım. Özellikle gey erkekler için içerik hazırlıyorum.

Gey erkeklerin ilgisini nelerin çektiğini öğrendiğini söyleyen Benson, yapmayacağı şeyi şöyle anlattı:

Herkes görmek istiyor diye kamera önünde erkeklerle seks yapmayacağım. 10 yıl sonra geriye dönüp 'Tamam bu kadar para kazandım. Bu sayede bu kadar şöhrete kavuştum ama lanet olsun, sırf bunun için beni rahatsız eden tüm bu şeyleri yaptım' demek istemiyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu kadrosunda Selena Gomez'in de yer aldığı Waverly Büyücüleri'yle (Wizards of Waverly Place) adını duyuran Benson, OnlyFans'e geçme kararını nasıl aldığını da anlattı. Benson, bir yılı aşkın süre boyunca biriyle mesajlaştığını, kadına çıplak fotoğraflarını gönderdiğini ifade etti:

Aylar sonra, bu çıplak fotoğrafların internete sızdırıldığını ve bu tür fotoğrafları ve videoları satan internet siteleri olduğunu öğrendim.

"Cinsellikte rahat olmaya başlamıştım ve bunu halka açık bir şekilde yapma düşüncesi beni hiç korkutmuyordu" diyen Benson, platforma girmek için bir yıl beklediğini de sözlerine ekledi.

 

Independent Türkçe, Page SixLADbible

DAHA FAZLA HABER OKU