Rol arkadaşı, Tom Cruise'la aşk dedikodularını böyle yalanladı: "Amcam gibi"

"Tuhaf söylentiler var. Bu bana biraz ahlaksızca ve rezil geliyor"

Görevimiz Tehlike 7, Türkiye'de 14 Temmuz'da gösterime girecek (Paramount Pictures)

Görevimiz Tehlike'nin yıldızı Hayley Atwell, çekimler sırasında rol arkadaşı Tom Cruise'la aşk yaşadığına dair dedikodular hakkında konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Geçen ay sevgilisi Ned Wolfgang Kelly'yle nişanlanan 41 yaşındaki aktris, Görevimiz Tehlike serisinin 7. halkasında 61 yaşındaki Cruise'la birlikte rol alıyor.

Çekimler sırasında Cruise'la aralarında bir ilişki olduğuna dair söylentiler çıkmış ancak Atwell spekülasyonları kesin bir dille reddetmişti. Oyuncu, Cruise'u "amca" olarak gördüğünü ve tavsiye almak için ona başvurduğunu söyledi.

Atwell, "Tuhaf söylentiler var ve bu bana biraz ahlaksızca ve rezil geliyor, ben böyle biri değilim" ifadelerini kullandı.

Neden iş arkadaşım ve patronumla olan ilişkim hakkında böyle şeyler varsayılıyor? Bu çok üzücü.

Yıldız oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: 

Onunla bu konu hakkında konuştuğumda şöyle diyor: 'Kim olduğunu çok iyi biliyorsun. Ve önemli olan tek şey de bu. Eğer kendinle bütünlük içindeysen, değer sisteminin ne olduğunu biliyorsan, insanların senin hakkında ne düşündüğü önemli değil.

Oyuncu kısa bir süre önce, söz yazarı ve besteci Ned Wolfgang Kelly'yle ile nişanlanmıştı. Kelly, haberi Instagram'da duyurmuş ve evlilik teklifini Venedik'teki romantik kaçamakları sırasında yaptığını açıklamıştı.

Atwell, filmde yankesici Grace karakterini oynuyor ve Cruise'un canlandırdığı Ethan Hunt'la havaalanında tanıştıktan sonra bir göreve atılıyor. Amerikalı aktris kısa süre önce Tom Cruise'la çalışmanın nasıl bir şey olduğunu anlatmış ve aktörü "sıcak, cömert, komik ve aile odaklı" sıfatlarıyla tanımlamıştı.


Independent Türkçe, Daily Mail, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU