Yıldız oyuncudan bomba itiraf: Babasına "terapiye" deyip "bekaretini kaybetmeye" gitmiş

"Bunu söylediğime inanamıyorum ama gerçek bu!"

Kariyerine modellik yaparak başlayan Maya Hawke, 2017'de BBC'nin Küçük Kadınlar uyarlamasında rol alarak oyunculuğa adım atmıştı (Netflix)

Hollywood'un ünlü isimleri Uma Thurman ve Ethan Hawke'un kızları Maya Hawke, anne-babasının ayak izlerini takip ederek ünlü bir oyuncu oldu. Netflix'in sevilen dizisi Stranger Things'in yıldızı, son olarak Wes Anderson imzasını taşıyan Asteroit Şehir'de (Asteroid City) rol aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Maya Hawke, önceki gün sunuculuğunu Andy Cohen'in üstlendiği sohbet programı Watch What Happens Live'a konuk oldu. 24 yaşındaki aktris, diğer konuk Bryan Cranston'ın da katıldığı bir soru-cevap oyunu oynarken herkesi şaşkına çeviren bir itirafta bulundu. Hawke'un bir soruya verdiği cevap, hem Cohen'i hem de Cranston'ı kırdı geçirdi.

55 yaşındaki sunucu Andy Cohen, "Gençken bulaştığınız en kötü bela neydi?" diye sordu.

Programa pembe tonlarında zarif bir bir elbiseyle katılan Hawke "Nereye gittiğim konusunda yalan söyledim. 'Terapiye gidiyorum' dedim ama aslında bekaretimi kaybetmeye gittim" yanıtını verdi ve ekledi:

Bunu söylediğime inanamıyorum ama gerçek bu!

Sunucu Andy Cohen bu açıklama karşısında gülmekten kırıldı. Cohen "Vay canına!" diye haykırırken, Hawke sözlerini sürdürdü:

Babam çok ama çok üzüldü.

Hawke, şu anda 52 yaşında olan babasının, lise zamanlarında kendisine zor zamanlar yaşattığını ifade ederek açıkladı:

Bana 'Neredeydin? Nereye gittin?' dedi. Ben de, 'Yalan söylememe izin verilmiyorsa nasıl sırlarım olabilir ki?' dedim. 

Başarılı oyuncuya, Kill Bill Vol.3'te annesi Uma Thurman'la birlikte rol alıp almayacağı ve yönetmen Quentin Tarantino'nun seriyi devam ettirmek için neyi beklediği de soruldu. 

Bence üçüncü film çekme fikri hakkında konuşmayı gerçekten seviyor. Aslında bence bunun için herkesin yeterince uzun süre bu konu hakkında konuşmaması gerekiyor ki artık kimse ondan bunu istemediği için sinirlensin ve 'Şimdi onlara göstereceğim' desin.

Bryan Cranston da ters psikolojinin uygulanabilir bir seçenek olduğu konusunda Maya Hawke'la aynı fikirde olduğunu söyledi.


Independent Türkçe, Daily Mail, People

DAHA FAZLA HABER OKU