Eşi, Tom Hanks'in hangi kişisel nedenle Meg Ryan'ın karşısındaki rolü reddettiğini açıkladı

Forrest Gump'ın yıldızı, "kişisel bir mesele" yüzünden 1989 yapımı klasikte oynayamadı

61 yaşındaki Amerikalı oyuncu Meg Ryan, Harry Sally ile Tanışınca'daki performansıyla Altın Küre'ye aday olmuştu (Columbia Pictures)

Tom Hanks, tüm zamanların en ünlü ve ikonik filmlerinden bazılarında rol aldı ancak eşi Rita Wilson'a göre kişisel bir mesele yüzünden 1989 yapımı klasikte rol alma fırsatını kaçırdı.

Önceki gün konuk olduğu podcast'te konuşan Wilson, "İnsanlar muhtemelen bunu bilmiyor ama Tom'a Harry, Sally ile Tanışınca (When Harry Met Sally) filmi teklif edildi" dedi.

Eğer Tom Hanks teklifi kabul etse, Meg Ryan'ın canlandırdığı Sally Albright'ın yanında Harry Burns'ü canlandıracaktı. Ancak Hanks bu fırsatı filmin yapım aşamasında "boşanma sürecinde olduğu" için geri çevirdi.

Wilson'ın Hanks'in rolü geri çevirmesini şöyle anlattı:

Evli olmadığı için çok mutluydu ve rolü anlayamazdı.

Aktör Billy Crystal, 1990'daki törende Altın Küre adaylığı kazandığı filmde, evliliğinin sona ermesiyle yüzleşmeye çalışan Burns karakterini canlandırmıştı.

35 yıllık evlilik

Hanks daha önce 1978'de Samantha Lewes'le evlenmiş ve aralarında aktör Colin Hanks'in de bulunduğu iki çocuk sahibi olmuştu. Çiftin evlilikleri 1987'de sona erdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hanks daha sonra Rita Wilson'la evlendi. Chet ve Truman adında iki çocukları olan Hanks ve Wilson çifti, mayısta 35. evlilik yıldönümlerini kutladı.

Wilson, Instagram'da paylaştığı fotoğrafa "35 yıllık evlilik. 30 Nisan 1988. Aşk her şeydir" notunu düştü. 

Wilson, Harry Sally ile Tanışınca'nın yönetmen ve senaristi Nora Ephron'a olan sevgisini ve senaryoyu okuduğunda ne kadar beğendiğini de anlattı. Ephron 2012'de 71 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

hankd.jpg
Tom Hanks, son olarak Wes Anderson imzasını taşıyan Atereoit Şehir'de rol aldı (Reuters)


Hanks ve Ryan, Harry Sally ile Tanışınca'da birlikte rol alamasa da 1990'da John Patrick Shanley'nin yönettiği romantik komedi Joe Yanardağa Karşı'da (Joe Versus the Volcano) beraber kamera karşısına geçti. 

asas.JPG
Leo McCarey'nin romanından uyarlanan 1993 tarihli Sevginin Bağladıkları, bir romantik komedi klasiği sayılıyor (TriStar Pictures)


Çoğu zaman "ekranların en sevimli ikilisi" olarak anılan Ryan ve Hanks, Wilson'ın da rol aldığı 1993 yapımı Ephron klasiği Sevginin Bağladıkları'nda (Sleepless in Seattle) başrol oynamaya devam etti. Rita Wilson da burada Hanks'in kız kardeşi Suzy rolünde izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

90'ların romantik komedi türüne hükmedene ikili, daha sonra Ephron'un 1998 yapımı filmi Mesajınız Var'da (You've Got Mail) yeniden bir araya geldi.


Independent Türkçe, CNN, FoxNews

DAHA FAZLA HABER OKU