Chris Evans ilk buluşma için en iyi yeri açıkladı

Evans'ın oyuncu Alba Baptista'yla çıktığı söyleniyor

(AP)

Chris Evans flört hayatı hakkında konuştu ve ona göre ilk buluşma için en iyi yerin neresi olduğunu açıkladı.

41 yaşındaki aktör, yeni filmi Ghosted'ın galası için bulunduğu New York'taki AMC Lincoln Square Theater'da salı günü Entertainment Tonight'a verdiği röportajda konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktör, kendisinin ideal ilk buluşma noktasına ilişkin, "Sadece sohbet edebileceğiniz herhangi bir yer. İyi bir sohbet edebileceğiniz herhangi bir yer" dedi.

Kaptan Amerika'nın yıldızı olumsuz flört deneyimleri hakkında açık konuştu. Yakın zamanda People'a verdiği bir röportajda Evans, ghosting hakkında düşüncelerini paylaştı. Ghosting, duygusal ilgi duyduğunuz birinin sizinle iletişimi bir anda kesmesidir.

Evans ise bir kişinin "sizi öylece bir kenara ittiğini" bilmenin, ghosting'den çok daha üzücü olduğuna inanıyor.

Aktör, "[Ghosting'den] çok daha kötü bir şey yaşadığımı düşünüyorum" dedi.

Sanırım ghost'lanmayı tercih ederdim çünkü dilediğiniz senaryoyu uydurabilirsiniz. Mesajlarıma yavaş yavaş daha az cevap almaya başladım ve o kişinin sizi öylece bir kenara ittiğini anlayorsunuz.

Evans daha sonra bu durumla nasıl başa çıktığını açıklayarak şöyle ekledi:

Kendinize bir hikaye anlatırsınız, ayakta kalmak için ne yapmanız gerekiyorsa onu yaparsınız.

Flört dünyasında daha önce yaşadığı bazı zorluklara rağmen Evans'ın aktris Alba Baptista'la bir ilişki içinde olduğu bildiriliyor. Ocakta Evans, Instagram hikayesinde ikilinin bir dizi videosunu paylaşarak birlikte olduklarını görünüşte doğrulamıştı. Görüntülerin 2022 boyunca çekildiği anlaşılıyordu.

Sevgililer Günü'nde ise Evans, birlikte doğa yürüyüşü yaptıkları fotoğrafların yer aldığı Instagram Hikayesi'nde, sevgilisi olduğu anlaşılan Baptista'ya tatlı bir övgü paylaştı. Evans, Alba'nın bir Nintendo video oyunu oynarkenki bir videosunu da paylaştı:

Onu Mario Bros. 3'le tanıştırdım.O bu videodan nefret ediyor ama ben SEVİYORUM.

 

Chris Evans

Chris Evans, Sevgililer Günü'nde Alba Baptista'yla fotoğrafını paylaştı (Chris Evans / Instagram)

 

İkilinin "bir yılı aşkın süredir" flört ettiği ve ilişkilerinin "ciddi" olduğuna dair ilk haberler Kasım 2022'de çıkmıştı.

O dönem People dergisine konuşan bir kaynak "Birbirlerine aşıklar ve Chris hiç bu kadar mutlu olmamıştı. Chris'in ailesi ve arkadaşlarının hepsi Alba'ya bayılıyor" demişti.

O yıl The Gray Man'in yıldızı, People dergisine verdiği röportajda zamanla "çok daha iyi" bir ilişki partneri haline geldiğinden bahsetmişti.

Evans, "Neyin yararlı olup olmadığını öğrenmek için çok zaman harcıyorsunuz" demişti.

Hepimizin tekrar eden ve yankılanan davranış kalıpları, takıntıları veya yükleri var, bu yüzden gerçekten nerede gelişmeye ihtiyacım olduğunu ve neyin işe yaradığını belirleyebildim.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU