Evlilik teklifi için sevgilisini kaçırttı

Video sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü

Videoya bini aşkın yorum yapıldı (TikTok/tahlzyy_)

Avustralyalı Adam Rizk, kız arkadaşı Vanessa Moujalli'ye sansasyonel bir evlilik teklifi düzenledi. Rizk'in kardeşi Tahlia Rizk'in 8 Nisan'da TikTok'ta paylaştığı video viral oldu.

Lübnan'daki ailesini ziyaret eden Moujalli, videoda teyzesi ve kardeşiyle Enfeh'te seyahat ederken görülüyor. Bu sırada kar maskeli yabancılar , ellerinde oyuncak silahlarla arabayı yolun ortasında durdurup Moujalli'yi kaçırıyor.
 

@tahlzyy_ The most controversial proposal ever #fyp #engagement ♬ original sound - Tahli


Başına geleceklerden habersiz kadın korku içinde "Hayır, lütfen. Onlarla gitmeyeceğim. Ne isterlerse vereceğimi söyledim" diyor. Moujalli daha sonra gözleri bağlanıp başk bir araca bindirilirken evlilik teklifinden haberi olan teyze ve kardeş oradan uzaklaşıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kollarından tutulup deniz kenarına getirilen Moujalli, burada sevgilisiyle karşılaşınca gözyaşlarına hakim olamıyor. Elinde çiçekle bekleyen Rizk, diz çöküp evlilik teklifi ediyor. 

Tahlia Rizk, Moujalli'nin evlilik teklifinin Lübnan'da yapılmasını hayal ettiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi.

"Adam, Moujalli'yi korkutacak bir evlilik teklifi yapmak istediğine dair hep şaka yapardı" diyen Tahlia Rizk, sözlerini şöyle sürdürdü:

Birbirlerine hep şaka yaparlar. Onların ilişkisi böyle.

Videoya yorum yapan TikTok kullanıcılarıysa ikiye bölündü. Bazı kişiler "farklı" diye niteledikleri evlilik teklifini beğendiklerini ifade etti

Bazı sosyal medya kullanıcılarıysa planı "korkunç" buldu. "Evlilik teklifine değil hayatı gözlerinin önünden geçtiği ve öldüğünü sandığı için ağlıyor" ve "Hayır, hayatımın geri kalanında bekar kalırım" gibi yorumlar yapıldı.

 

Independent Türkçe, Daily Mail, Insider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU