Netflix duyurdu: Stranger Things'in animasyon spinoff'u geliyor

"Macera devam ediyor"

Stranger Things'in ilk sezonu 2016'da yayımlandı (Netflix)

Netflix, Stranger Things'in yeni spinoff dizisini dün duyurdu. Henüz adı belli olmayan yapımın animasyon olacağı açıklandı.

Evrenin yaratıcıları Ross ve Matt Duffer kardeşler şu ifadeleri kullandı:

İzleyerek büyüdüğümüz cumartesi sabahı çizgi filmleri tarzında bir animasyon Stranger Things'i hep hayal ettik. Bu hayalin gerçekleştiğini görmek kesinlikle heyecan verici.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne zaman yayımlanacağı belirtilmeyen dizinin yapımcıları arasında Duffer kardeşlerin yanı sıra orijinal dizinin kadrosunda da yer alan Shawn Levy ve Dan Cohen var. Avustralya merkezli animasyon stüdyosu Flying Bark Productions'tan Eric Robles da yapımcılardan biri.

Duffer kardeşler, Robles'la çalıştıkları için mutlu olduklarını söyledi:

Eric Robles ve ekibinin ortaya çıkardığı şey bizi çok heyecanlandırdı.  Senaryo ve çizimler akıl almaz. Sizinle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Macera devam ediyor.

Stranger Things'in 4. sezonunun ilk kısmı 27 Mayıs 2022, ikinci kısmı 1 Temmuz 2022'de seyircilerle buluşmuştu. Netflix'in popüler yapımı 5. sezonuyla ekranlara veda edecek.

Stranger Things evreninde geçecek iki spinoff daha geliştirme aşamasında. Bunlar arasında orijinal diziden "yüzde 1000" farklı bir yeni dizi projesi ve yıl sonunda Birleşik Krallık'ın başkenti Londra'da sahnelenecek olan The First Shadow (İlk Gölge) adlı tiyatro oyunu var.

 

Independent Türkçe, Netflix, NME

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU