İYİ Partili vekil Ayhan Altıntaş: İstifamı geri aldım

"Cumhurbaşkanlığı aday belirleme sürecinin daha kapsayıcı ve kucaklayıcı bir şekilde yürütüleceğine dair inancım artmış bulunmaktadır"

Fotoğraf: Twitter

Partisinden istifa ettiğini duyuran İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, yeni bir açıklama yaparak “istifasını geri aldığını” duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı’na bir dizi suçlama yöneltip 6’lı Masa’dan kalkmasının ardından yaşanan tartışmalar devam ediyor.

Polemik sürerken İYİ Parti Ankara Mileltvekili Ayhan Altıntaş sosyal medya hesabından istifa kararını duyurdu.

Altıntaş Twitter'daki paylaşımında, "Son siyasi gelişmeler ışığında, gördüğüm lüzum üzerine İYİ Partiden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum. Prof.Dr. Ayhan Altıntaş, Ankara Milletvekili" ifadelerini kullandı.

Daha sonra yeni bir açıklama yapan Altıntaş, istifasını geri aldığını duyurdu:

Değerli Genel Başkanımla yaptığımız değerlendirmede, son günlerde liderler seviyesindeki iletişim dilinin toplumun geniş kitlelerinde itham edici ve ayrıştırıcı hale gelmesinin, karşı karşıya olduğumuz problemlerin çözümünü zorlaştırdığına dair inancımı dile getirdim.

Cumhurbaşkanlığı aday belirleme sürecinin daha kapsayıcı ve kucaklayıcı bir şekilde yürütüleceğine dair inancım artmış bulunmaktadır. Özlediğimiz huzur ve güven dolu günlere bir an önce kavuşma dileğimle milletimize saygılarımı sunuyorum.

Değerli Genel Başkanımızla yaptığım istişare ve değerlendirme sonucu partimden istifamı geri almış bulunuyorum. Saygılarımla.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU