John Mayer: Seksten sonra çıplakken partnerime gitar çalıyorum

"Unutulmaz bir anı oluyor"

John Mayer ve Taylor Swift, 2009'dan 2010'a kadar birlikteydi (Wire Image)

Şarkıcı ve söz yazarı John Mayer, seks hayatına dair beklenmedik bir açıklama yaptı.

45 yaşındaki Mayer, Call Her Daddy podcast'inin son bölümüne konuk oldu ve sunucu Alex Cooper'a gitarıyla iki şarkı çaldı.

Cooper, Mayer'a "Biriyle seks yapmadan önce ona da gitar çalıyor musun?" diye şakayla karışık bir soru sordu. Mayer, bu soruyu "Hayır ama bazen sonrasında yapıyorum. Gitar çalmayı asla biriyle seks yapabilmek için kullanmamalısınız" diye yanıtladı ve ekledi:

Seksten sonra çıplak halde gitar çalmak unutulmaz bir anı oluyor.

Ünlü şarkıcı, beklenmedik cevabını detaylandırarak devam etti:

Yatağın ucuna bağdaş kurarak oturmak ve şeyinin sallanması… Bu güzel! Yataktan kalkıp oturma pozisyonuna geçildiğinde vücudun katlanma şeklini görmek hoşuma gidiyor. Kim olursan ol, oturduğunda tuhaf görünüyorsun ve bence bu çok şirin.

Bugüne kadar pek çok ünlü kadınla birlikte olan Mayer, çapkınlığıyla tanınan isimlerdendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü şarkıcı, 6 yıldır içki içmediğini ve bu kararıyla birlikte çapkınlık günlerini de geride bıraktığını belirtti ve "İçkinin verdiği cesaret artık yok" dedi.

Mayer, daha önce Taylor Swift, Katy Perry, Jessica Simpson ve Jennifer Aniston gibi ünlülerle birlikte olmuştu ve bu ilişkilerin hepsi arkadaşça bitmemişti. 

Pop müziğin en ünlü isimlerinden Taylor Swift, şöhretinin ilk yıllarında henüz 19 yaşındayken 32 yaşındaki Mayer'la bir yıl süren bir ilişki yaşamıştı. Swift, ayrılıklarını "Dear John" (Sevgili John) isimli bir parçayla taçlandırmıştı ve Mayer'a şarkıda şöyle seslenmişti:

Uğraşılmak için sence de fazla küçük değil miydim? 19'un senin karanlık, karmaşık oyunlarınla oynatılmak için çok genç olduğunu düşünmüyor musun?

Jessica Simpson da 2020'de yayımladığı anı kitabında Mayer'dan kötü anılarla bahsetmişti.

 

Independent Türkçe, E Online, Adelaide Now

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU