Emre Mor'un menajeri Erik Alonso duyurdu: Anlaşma tamam

İsmi Galatasaray ile anılan Celta Vigo'da forma giyen Emre Mor'un menajeri Erik Alonso, genç futbolcunun Galatasaray ile anlaşma sağladığını duyurdu

Emre Mor / Fotoğraf: AA

Bonservisi İspanyol ekibi Celta Vigo'da bulunan Emre Mor'un Galatasaray'a transfer olduğu duyuruldu.

22 yaşındaki futbolcunun menajerliğini yapan WBD Menajerlik Şirketi'nin CEO'su Erik Alonso, kişisel Twitter hesabından Emre Mor ve Galatasaray Kulübü'nü de etiketleyerek "Anlaşma tamam" notunu paylaştı. 

 

 

İspanyol basını da iki takım arasında anlaşma sağlandığını ve Emre Mor'un takım arkadaşlarıyla vedalaştığını yazdı. 

Genç orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon 12 maçta 476 dakika süre alırken, gol veya asist üretemedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Emre Mor yetenekli bir oyuncu. Yetenek ve karakter çok önemlidir. Emre, yurt dışında çok acılarla büyümüş bir kardeşimiz. Kendi yuvasına geldiğine inanıyoruz. Ben şu anda resmi bir açıklama yapmıyorum. KAP'ı bekliyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdürrahim Albayrak da, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen Emre Mor'un transferinde her şeyin kendilerine bağlı olduğunu kaydetti.

Emre Mor'un Türkiye'ye gelmesinin ardından İspanyol kulübünün sorun çıkardığını aktaran Albayrak, "Emre Mor olmuyor diye bir şey yok. Her şey bize bağlı. Önümüzdeki hafta çok şey olabilir. Kulübü uyanıklık yaptı. Çocuk Türkiye'ye gelir gelmez bir bedel istemeye kalktılar. Bunu açık ve net söylüyorum. Onunla Fatih hocadan başkası başa çıkamaz. Kendisi de biliyor. Bunu Emre'ye de söyledim. Her şeyin bittiğini düşündük. Kulübü de razıydı ama birdenbire bir şeyler oldu." değerlendirmesinde bulunmuştu.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU