Selvi: Özel hayata saygı

"Aykut Erdoğdu’nun yeni eşi hakkında söylediklerini ne kadar tiksindirici bulsam da bunun üzerinde tepinilmesini doğru bulmuyorum"

Fotoğraf: AA

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, eski eşi ile yaptığı bir telefon görüşmesi sosyal medyada paylaşılan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında “Özel hayata saygı diyorum” yorumunu yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Selvi, bugünkü köşe yazısında Erdoğdu hakkında şunları yazdı:

Aykut Erdoğdu’nun aleyhinde çok yazdım. CNN Türk ekranlarında sert tartışmamız oldu. Aykut Erdoğdu’nun boşandığı eşi, yeni eşi hakkında söylediklerini kaydettiği bir video yayınladı. Aykut Erdoğdu’nun yeni eşi hakkında söylediklerini ne kadar tiksindirici bulsam da bunun üzerinde tepinilmesini doğru bulmuyorum. Özel hayatıdır. Eski eşi, yeni eşi ve Aykut Erdoğdu’yu ilgilendirir. O nedenle özel hayata saygı diyorum ve videonun içeriğine girmiyorum.

Hürriyet’in genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan da bugünkü köşe yazısında Erdoğdu hakkında özetle şu yorumu yaptı:

Siyasetçilerimizin de kendilerine bir çekidüzen vermeleri gerektiğinin altını çizmek durumundayız. Aykut Erdoğdu’nun şahsında bütün siyasetçilerimize sesleniyorum: Göz önündesiniz, dikkat merkezindesiniz, toplumsal sorumluluklarınız var, partinizin saygınlığını temsil eden bir noktadasınız. Özel hayatınıza da genel hayatınıza da biraz dikkat edin be kardeşim. Yok, dikkat edemeyeceksiniz... “Benim zaaflarım çok, ben bu siyaset işinde olmamalıyım” diyerek... Siyaset dünyasını hemen terk ediniz.

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU