Saadet Partisi Küçükçekmece adayının pankartları indirildi iddiası

SP Yarımburgaz Mahalle Başkanı: Mustafa Kurdaş'ın tanıtım afişleri belediye işçileri tarafından çöpe atıldı

SP'nin Küçükçekmece adayının afişlerinin belediye tarafından indirildiği iddia edildi. Fotoğraf: Milli Gazete

Yerel seçimlerde Saadet Partisi’nin İstanbul Küçükçekmece adayı Mustafa Kurdaş’ın tanıtım afişlerinin belediye ekipleri tarafından indirildiği iddia edildi.

Milli Gazete’nin haberine göre Yarımburgaz mahallesine asılan pankartlar belediyenin temizlik işçileri tarafından sökülerek çöpe atıldı.

Gazeteye konuşan Saadet Partisi  Yarımburgaz Mahalle Başkanı Hüseyin Sağdıç şunları söyledi:

“22 Ocak saat 8 gibi Küçükçekmece Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mustafa Kurdaş’ın tanıtımı için hazırlanmış 5 pankartı mahallenin dikkat çekecek noktalarına astım. Sabah olduğunda pankartlardan 3 tanesinin belediyenin temizlik işçileri tarafından söküldüğünü gördüm. Küçükçekmece Belediye Başkanlığı'nı arayıp duruma itiraz ettim ama ne söylediysem konuyu geçiştirip telefonu suratıma kapattılar.”


“Pankartlar üzerinden kutuplaştırma çalışması yapılıyor”

Hüseyin Sağdıç AK Parti’ye tepki göstererek, “Mahallemizde AKP’ye ve AKP’nin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz’in bayrakları, pankartları, afişleri var. Bunlara neden kimse dokunmuyor? Bu AKP’li komşularımızı da zan altında bırakan bir yanlıştır. Biz onlarla aramızın bozulmasını istemiyoruz. Pankart üzerinden bile kutuplaştırma çalışması yapılıyor” diye konuştu.
 

DAHA FAZLA HABER OKU