Fatih Erbakan: İstanbul adayını çekmeye hazırız

"Şartlarımız belli. İktidar İsrail’le ticareti sonlandırdığını Malatya’da İsrail’i korumak için kurulan Kürecik Radar Üssü’nü kapattığını ve emekli maaşını 20 bin TL’ye çıkardığını ilan etsin, biz bugün İstanbul adayımızı çekmeye hazırız."

Fotoğraf: AA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hatay'da açıklamalarda bulundu.

"Milli Görüş'ün başka partiye kazandırmak için seçime girmeyeceğini" ifade eden Erbakan iktidar partisinin sundukları şartları yerine getirirse İstanbul adaylarını çekeceklerini vurguladı.

Erbakan şunları kaydetti:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ey troller, bizim şartlarımız belli. İktidar İsrail’le ticareti sonlandırdığını ilan etsin, İsrail’e ihracatı kestiğini ilan etsin, Malatya’da İsrail’i korumak için kurulan Kürecik Radar Üssü’nü kapattığını ilan etsin ve emekli maaşını 20 bin TL’ye çıkardığını ilan etsin, biz bugün İstanbul adayımızı çekmeye hazırız

Yeniden Refah, neden İstanbul’da CHP’ye kazandırıyor? Biz bunlara defalarca anlattık. Milli Görüş olarak milletin derdine derman olalım, maddi ve manevi kalkınmayı gerçekleştirelim, belediyelerde ahlaklı belediyecilik dönemini başlatalım, milletin kurtuluşuna vesile olalım. Yaşanabilir Türkiye’yi yeniden, adil bir dünyayı kuralım. Heykelci, rantçı belediyecilikten milletimizi kurtaralım, Milli Görüş belediyeciliği ile Türkiye’yi yeniden ahlaklı belediyecilikle tanıştıralım diye seçimlere giriyoruz. Kimseye kazandıralım veya kaydettirelim diye girmiyoruz.

 

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU