Adele, NBA maçındaki viral anlarına açıklık getirdi

Şarkıcı 2022'deki NBA All-Star maçı sırasında ciddi görünürken yakalanmıştı

(AP)

Adele, saha kenarında otururken çekilen viral mimin arkasındaki hikayeyi samimiyetle açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

20 Şubat 2022'de Easy On Me'nin şarkıcısı NBA All-Star maçında pek de ilgili görünmezken kameralara yakalanmıştı. Spor etkinliğinin ünlüleri çektiği bölümü sırasında kamera Adele'e odaklanmış ve onun ciddi yüz ifadesini vurgulamıştı. NBA'de çekilen bu anlık görüntünün internete düşmesi ve binlerce yanıt alması uzun sürmemişti.

35 yaşındaki sanatçı artık izleyicilerine ciddi görünümüne dair bir fikir sunmaya karar verdi. Adele, 17 Şubat'ta Las Vegas'taki Weekends with Adele adlı düzenli konserindeki kalabalığa yaptığı konuşmasında aslında başka birini bulmaya çalıştığını belirtti.

Adele, konuklarına "Hiç umurumda değilmiş gibi göründüğüm o viral mimi hatırlıyor musunuz?" diye sordu.

Kulağa çılgınca geliyor ama ünlü olmaktan gerçekten hoşlanmıyorum, değil mi? Yani, açıkçası bir basketbol maçında saha kenarında oturduğumu biliyorum, o zaman kendin kaşınıyorsun.

Hello'nun sanatçısı, kameramanlar kendisine yaklaştığında Michael Jordan'ı bulmaya çalıştığını belirtti. İddiaya göre, kameraya çekilmek isteyip istemediğini sormuşlar ve o da reddetmiş.

 


Adele şöyle açıkladı:

Kameramanlar gelip bana iki kez sordu. Bana 'Sizi çekmemizin bir sakıncası var mı? Seni ekrana çıkarabilir miyiz?' dediler.

Onlara "Hayır" demesine rağmen onu çekmeye devam etmişler. Adele'e göre, Las Vegas şovları kısa bir süre önce iptal edildiği için ekrana çıkmaya pek hevesli değildi.

Çok rahatsız olmuştum çünkü çekilmemeyi istemiştim ... 'Bu aşağılık herifler geri döndü ve beni isteğim dışında çekiyorlar' diye düşündüm.

Dahası, Adele "bunu televizyonda yayımladıklarının farkında olmadığını" itiraf etti. Şarkıcı onları uzaklaştırmayı umarak göz temasından kaçınmaya çalışmış ve başka yerlere bakmıştı.

Adele'in videosu ortaya çıktığında hayranları sosyal medyada o anla dalga geçmişti. Eğlenen bir kişi, sanatçının arkasındaki Cavaliers logosunu işaret ederek "Sanırım Adele için Cleveland Rocks müthiş değil" diye şaka yapmıştı.

Bir diğeri de "Adele mutlu mu görünüyor ne?" diye alay etmişti.

Üçüncü bir kişi de şöyle yazmıştı:

Kameraya çıkmakla ilgilenmiyorum, haha.

Dikkatli bir kullanıcı da "Bizim kız öfkeli görünüyor" diye eklemişti.

Birkaç sert eleştirmen dudakları hakkında yorumlar yaparak dolgu yaptırdığını ima etmişti. Ancak Adele, 17 Şubat'taki konseri sırasında söylentileri yalanladı.

Doğal olarak büyük dudaklarım var, dolguya ihtiyacım yok ama dudaklarımın dolgu yaptırmışım gibi görünmesinin nedeni somurtmamdı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU