Rihanna ve ASAP Rocky, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'la buluştu

Rihanna ve ASAP Rocky, Cumhurbaşkanı Macron'la buluşmak için uyumlu siyah deri kıyafetler giydi

(AFP)

Rihanna ve ASAP Rocky, Paris ziyaretleri sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'la buluşmalarında uyumlu kıyafetler giydi.

"Diamonds" şarkısıyla tanınan sanatçı ve erkek arkadaşı 24 Ocak'ta Élysée Sarayı'ndan çıkarken fotoğraflandı. Çift, siyah deri kıyafetlerle uyum içindeydi; Rihanna, Saint Laurent kemerli ceketi ve siyah diz boyu kalem eteğiyle rockçı şıklığına sahipti. Rihanna bu görünümü bilekten bağlamalı topuklu ayakkabıları ve altın takılarla süslerken, sarı saçlarını orta uzunlukta lülelerle şekillendirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

35 yaşındaki rapçiyse yakası süslemeli kahverengi bir kazağın altına düğmeli bir gömlek ve desenli bir kravat giydi. Kıyafetini siyah pantolon, siyah güneş gözlüğü ve siyah deri ceketle eşleştirdi.

İki çocuklu anne ve babanın Macron'un resmi konutunu neden ziyaret ettiği bilinmezken, Rihanna daha önce de Fransa Cumhurbaşkanı'yla bir araya gelmişti. Rihanna ve Macron ilk olarak 2017'de, şarkıcı sosyal medya üzerinden Macron'a ulaştıktan sonra ülkenin uluslararası eğitim finansmanını görüşmek üzere buluşmuştu. İkili 2018'de Senegal'in Dakar kentinde, gelişmekte olan ülkelerde eğitim için para toplamak üzere yeniden bir araya gelmişti.

Rihanna uzun süredir eğitim hakkı savunuculuğu yapıyor. 2016'da, kâr amacı gütmeyen kuruluşu Clara Lionel Vakfı aracılığıyla uluslararası ve Birleşik Devletler merkezli öğrenciler için bir burs başlatmıştı. Rihanna o zaman "Bir eğitim hediyesi verebilmek gerçekten bir onurdur" demişti. 

Yüksek öğrenim, bunu gerçekten hak eden bir grup çocuğa perspektif, fırsat ve eğitim sağlayacak. Bunu yapabildiğim için çok heyecanlıyım.

Rihanna aynı yılın ilerleyen günlerinde Küresel Eğitim Ortaklığı'nın elçisi olmuştu. Bir basın açıklamasında "Dünyadaki tüm çocukların kaliteli bir eğitim fırsatına sahip olması gerektiğini güçlü bir şekilde hissediyorum" demişti. 

Bu nedenle Clara Lionel Vakfı'nın Küresel Eğitim Ortaklığı ve Küresel Yurttaş gibi eğitim hakkı savunuculuğu liderleriyle ortaklığını duyurmaktan gurur duyuyorum. Birlikte çalışarak çabalarımızı artırabileceğimizi ve dünya çapında milyonlarca çocuğun eğitime erişmesini sağlayabileceğimizi biliyorum.

Rihanna ve ASAP Rocky'nin Élysée Sarayı'na yaptıkları ziyaret, "Umbrella" şarkısıyla tanınan sanatçının Paris Moda Haftası kapsamında birkaç defileye katılmasının ardından gerçekleşti. 2020'de çıkmaya başlayan çift, 21 Ocak Pazar günü aşk şehrine indi. Rihanna daha sonra pazartesi günü Christian Dior'un özel tasarım defilesine katıldı ve burada Natalie Portman'la viral etkileşimiyle manşetlere çıktı.

Savage X Fenty tasarımcısı, Paris'teki Rodin Müzesi'nin dışında Bir Skandalın Peşinde'yle (May December) tanınan oyuncuya övgüler yağdırdı ve Portman'a şöyle dedi:

Sen sonsuza dek Hollywood'un en ateşli hatunlarından biri olarak kalacaksın.

Portman, Rihanna'nın nazik sözleri karşısında "bayılmak üzere" olduğunu itiraf etti ancak Fenty Skin'in kurucusu bununla da kalmadı. "En masum bakışını atıyorsun ve ben de şöyle oluyorum: 'Ah! Onu seviyorum!" diye ekledi.

Black Swan'la tanınan yıldız, "Bayılacağım. Seni seviyorum ve müziğini sürekli dinliyorum" diye cevap verdi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU