DEM Parti'den Bahçeli'ye: Cürmünüz kadar yer yakarsınız

"Bahçeli’nin konuşmalarından halka ve siyasetçilere ettiği küfrü, hakareti, savaş çığırtkanlığını çıkarınca geriye hiçbir şey kalmıyor."

Fotoğraf: AA

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları kendilerini hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

Bahçeli partisinin grup toplantısında DEM Parti Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ı ve milletvekillerini hedef alarak "DEM’in soysuz bir eş başkanı demiş ki, ‘Kürt sorunu ve Öcalan’a yönelik tecrit devam ettikçe Tekirdağlı da, Trabzonlu da huzur bulamayacak’ DEM’in onursuz ve şerefsiz bir milletvekili de, onurlu çözümün bebek katiliyle diyaloğun başlatılması ve tecridin kaldırılması olarak açıklamış. Bize göre çözüm bellidir ve bilinmektedir. O da terörü ve teröristleri topluca imha etmek, bölücü destekçilerinin acımasızca kökünü kazımaktır" ifadelerini kullanmıştı.
 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)



Hatimoğulları partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Son asker ölümlerinden sonra Bahçeli Efendi başta olmak üzere iktidar temsilcileri partimize, seçmenimize, halklara etmedik hakaret bırakmadığı gibi; partimiz karanlık odaklara hedef gösterildi.  Bahçeli Efendi ve MHP’nin yönlendirmesiyle davranan, konuşan AKP’li Beyefendiler. Hele kulağınızı buraya verin.

Siz karşınızda foncular, dolandırıcılar, üç kuruş için davasını da memleketi de satacak; yani size benzeyen insanlar mı var sanıyorsunuz? Bu lafları duyup, korkacak, tırsacak yürek yoksunu, bilinç yoksunu parti ve insanlar mı var sanıyorsunuz? 

Yaptığı her konuşmada “barış” çağrısı yapan Eş Genel Başkanı’mız Tuncer Bakırhan’ı, milletvekillerimizi pespaye bir dille tehdit edenler. Şunu iyi bilin ki şeref ve onurdan payesini almamış olanlara papuç bırakmayız. Cürmünüz kadar yer yakarsınız. Haddiniz bileceksiniz. Bahçeli’nin konuşmalarından halka ve siyasetçilere ettiği küfrü, hakareti, savaş çığırtkanlığını çıkarınca geriye hiçbir şey kalmıyor.    

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU