The Walking Dead yıldızına 4. evre kolon kanseri teşhisi

Aktörün aldığı teşhis, beyin anevrizmasından "mucizevi bir şekilde" kurtulmasından yaklaşık iki yıl sonra kondu

(AMC)

En çok The Walking Dead, Mr. Robot ve For Life'taki rolleriyle tanınan aktör Erik Jensen'a 4. evre kolon kanseri teşhisi kondu.

Kendisi gibi oyuncu ve oyun yazarı olan partneri Jessica Blank'in GoFundMe kampanyasında yazdığı üzere, Jensen'ın beyin anevrizmasından "mucizevi bir şekilde" kurtulmasından sadece bir buçuk yıl sonra bu yeni teşhis kondu.

Blank şöyle belirtti:

Kanser karaciğerine metastaz yaptı fakat Erik genç ve güçlü (kemoterapi sırasında bir film kurguluyor, bu süreçte yönetmen ve yazar olarak tam zamanlı çalışıyor) ve doktorları, iki çok büyük ameliyat yapabilecek kadar tümörleri küçülterek hepsini çıkarma şansları olduğunu düşünüyor.

"Bunun üstesinden gelebilir. Fakat Erik ve ailesi hayatlarının mücadelesini verirken sizin desteğinize ihtiyaçları var" diye sözlerine devam eden Blank, Erik için "13 yaşındaki Sadie'ye derinden bağlı bir baba" ve "inanılmaz bir eş" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aile, bu zor zamanı atlatmalarını sağlaması için 300 bin dolar toplamaya çalışıyor. Ayrıca devam eden oyuncu grevi nedeniyle SAG-AFTRA'nın (Ekran Oyuncuları Sendikası-Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları Federasyonu) finanse ettiği sağlık sigortalarını kaybetme riskiyle karşı karşıya oldukları belirtildi.

Blank, "Dijital yayınlarda yeniden gösterilen yapımların ödemeleri yok ve en iyi ihtimalle, 2025'te SAG sigortası almaya hak kazanmak için tam da gelir beyanı sunacağı dönemde Erik büyük bir ameliyatı atlatmış olabilir. Bu sebeple aile 2025'teki sağlık sigortalarını kaybetmek gibi ciddi bir riskle karşı karşıya" dedi.

Kanser tedavisinin sigorta olmadan sürdürülmesinin finansal yıkım getireceği gayet açık.

"4. evre ölüm cezası değil" diye ekleyen Black, "Erik pozitif kalıp doktorlarının, sahip olduğunu söylediği şans uğruna savaşmak için inanılmaz bir gayret gösteriyor" dedi.

54 yaşındaki Jensen, AMC'nin uzun soluklu dizisi The Walking Dead'de zombi salgınından kurtulan Doktor Steven Edwards'ı canlandırdı.

Rami Malek'in başrolünde yer aldığı Mr. Robot'ta sağcı komplo teorisyeni Frank Cody rolünde oynadıktan sonra Jensen, en son iki sezonluk gerilim dizisi For Life'ta yinelenen bir karakter olan kötü niyetli Eyalet Savcısı Dez O'Reilly'yi canlandırdı. For Life, 2020'den 2021'e kadar ekranlardaydı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU