16 yaşındaki çocuk, Porsche'siyle yoldan çıkınca hayatını kaybetti

Stella Grace Bright "güzel bir ruh" olarak tarif edildi

Stella Grace Bright, 16 yaşındaydı (Instagram/@jocelyncarroll26)

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde polis, üst düzey bir Lowe's yöneticisinin 16 yaşındaki kızının, Porsche'sini aile evinin yakınındaki bir ağaca çarptıktan sonra hayatını kaybettiğini söyledi.

Stella Grace Bright, cumartesi günü Norman Gölü yakınlarındaki Mooresville'de iki kişilik 2014 model Porsche 911 süperspor otomobilinin saat 3.20'de yoldan çıkması sonucu hayatını kaybetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

16 yaşındaki genç kızın, ailesine ait 2,6 milyon dolarlık malikanenin yakınında bir ağaca ve taştan çevre duvarına çarptığı sırada aşırı hız yaptığı iddia edildi ve genç kız hayatını kaybederken diğer iki yolcu da yaralandı.

Stella'nın olay yerinde öldüğü bildirilirken, nasıl yaralandıkları açıklanmayan iki arkadaşı hastaneye kaldırıldı.

Polis, hem Stella'nın hem de yan koltuktaki yolcunun kaza sırasında emniyet kemeri taktığını, üçüncü yolcununsa aracın yolcular için donatılmamış ve emniyet kemeri bulunmayan arka bölümünde oturduğunu söyledi.

Dedektifler 16 yaşındaki gencin ne kadar hızlı sürdüğünü açıklamadı ancak hızın kazada etken olduğuna inandıklarını belirtti.

Stella, Chris Bright'ın kızı. LinkedIn sayfasına göre Bright, Lowe's'ın pazar teslimatı ve son teslimattan sorumlu başkan yardımcısı.

Porsche'nin gence mi yoksa ebeveynlerine mi ait olduğu bilinmiyor.

Stella'nın ikiz kız kardeşi Olivia, ölümünün ardından kardeşini andı:

Sensiz bir gün daha nasıl yaşayacağımı bilmiyorum, benim için dünyalara bedeldin ve hâlâ da öylesin. Bu kadar çabuk gitmeyi hak etmedin, gerçekten hak etmedin.

Seni düşünmekten vazgeçmeyeceğim ve mutlu olmamı istediğini biliyorum, bu yüzden sadece senin için mutlu olmaya çalışacağım.

Genç kızın arkadaşları da onu "güzel bir ruh" diye tarif ederek andı.

 

Chris Bright

Kazada ölen gencin babası Chris Bright, üst düzey bir Lowe's yöneticisi (Chris Bright/LinkedIn)​​​​


Genç kızın arkadaşı Nikki Degroot, Instagram'da yaptığı paylaşımda, "Ne kadar sevildiğini ve hepimizin seni nasıl da çok ama çok özleyeceğini tarif edecek kesinlikle hiçbir kelime yok" dedi.

Kızın bir başka arkadaşı, Jocelyn Carroll ise "Seninle tanıştığım ve hayatının bir parçası olduğum için ne kadar minnettar olduğumu kelimelerle anlatmaya bile başlayamam. Çok harika, şefkatli, nazik ve yeteneklisin ve çok güzel bir ruhun vardı" deyip ekledi:

Birinin yüzünü nasıl güldüreceğini her zaman bilirsin... Gerçekte bir kız kardeşim olmasa da sen benim en iyi kız kardeşimdin ve seni çok özlüyorum. Veda etme şansı bulamadığım için çok üzgünüm.

Başka bir arkadaşı Ryleigh Ackermann, genç kızın her zaman "tuhaf bir durumda insanları nasıl gülümseteceğini" bildiğini söyledi.

Sosyal medyada paylaştığı bir gönderide Ackermann "Senin için ve kazaya karışan diğer kişiler için kalbimin ne kadar acıdığını anlatmaya kelimeler yetmez" dedi.

Keşke lise deneyimimizin geri kalanını birlikte geçirebilseydik. Bana bir kez daha sarılman için her şeyi yapardım.

Güzel, akıllı, sevecen, neşeli bir kızdın. Her zaman yukarılarda olacağını ve bizleri gözeteceğini biliyorum... Sen çok tatlı bir ruhtun ve çok erken gittin.

Bir Porsche otomobil 120 bin dolara kadar perakende satış fiyatına sahip ve saatte 320 km'ye yaklaşan hızlara ulaşabiliyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU