Stephen King'den takipçilerine dizi önerisi: "Çok iyi, bir göz atın"

Prömiyerini 28 Haziran'da yapan dizinin başrolünde Idris Elba var

Hijack, Rotten Tomatoes'dan 100 üzerinden 87 puan aldı (Apple TV)

Efsanevi korku yazarı Stephen King, sosyal medyayı aktif olarak kullanmasıyla biliniyor. King, sosyal medyada favori dizi, kitap ve filmlerini paylaşarak 7 milyonu aşkın takipçisine önerilerde bulunuyor.

Amerikalı yazar, kısa süre önce "Daha iyisi yok" dediği diziyi paylaşmış ve David Simon tarafından yaratılan The Wire'ı takipçilerine önermişti. ABD'nin Baltimore kentinde geçen dizide Michael Kenneth Williams, Dominic West, Lance Reddick, Idris Elba ve Wendell Pierce rol alıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

75 yaşındaki yazar, Idris Elba'nın rol aldığı bir diziyi daha takipçilerine önerdi. 28 Haziran'da Apple TV+'ta prömiyeri yapılan 7 bölümlük mini dizi Hijack'e destek veren King, yazar Bev Vincent'ın yakın tarihli bir tweet'ini alıntıladı. 

Vincent, "Apple TV+'taki Hijack çok iyi. Bir göz atın" diye yazmıştı. King, alıntıladığı tweet için basitçe "Doğru" dedi.

Britanyalı oyuncu Idris Elba'nın başrolde olduğu Hijack'in oyuncu kadrosunda ayrıca Neil Maskell, Eve Myles, Christine Adams, Max Beesley, Archie Panjabi, Ben Miles ve Kate Phillips yer alıyor.

Dizi, Dubai'den Londra'ya gitmekte olan bir uçağın kaçırılmasını ve Idris Elba'nın canlandırdığı kurumsal müzakereci Sam Nelson'ın uçaktakileri kurtarmak için profesyonel becerilerini kullanmasını konu alıyor.

50 yaşındaki Elba, King'in eserlerinden uyarlanan son zamanların en kötü şöhretli fiyaskolarından birinde rol almıştı. Elba, 2017'de Matthew McConaughey, Abbey Lee ve Jackie Earle Haley'nin de oyuncu kadrosunda yer aldığı Kara Kule'de (The Dark Tower) Silahşör Roland Deschain rolündeydi. 


Independent Türkçe, ScreenRant, Dread Central

DAHA FAZLA HABER OKU