The Independent, 2023 Drum İnternet Medyası Ödülleri'nde Yılın Markası seçildi

The Independent, Yılın Yayıncısı kategorisinde de Yüksek Övgüye Değer ödülünü aldı

The Independent, 2023 Yılın Markası ödülünü aldı (The Independent)

The Independent, 2023 Drum İnternet Medyası Ödülleri'nde (Drum Awards for Online Media 2023) Yılın Markası ödülünün sahibi oldu.

Önceki gece Londra'da seyirciler önünde gerçekleşen ödül töreninde gazetecilik ve çevrimiçi yayıncılık alanındaki en iyiler ödüllendirildi.

The Independent, jürinin markanın gücünü ve internet sitesi, uygulama, sosyal kanallar, canlı etkinlikler, pazarlama ve video alanlarındaki performansını değerlendirdiği 2023 Yılının Markası ödülünü aldı.

The Independent Genel Yayın Yönetmeni Geordie Greig şunları söyledi:

Drum Ödülleri tarafından pazarlama ve itibar alanında Yılın Markası ödülüne layık görülmesi The Independent'ın nüfuzuna ve yaratıcı özgünlüğüne bir övgüdür.

Bu, The Independent'ın her zaman etki yaratan güçlü bir ses olmaya çalıştığının ve değerlerimizin son derece farkında olarak geniş kitlelere ulaşan bir mesaj aktardığının kanıtıdır. The Independent ekibinin ticari ve editöryal departmanlarındaki her üyesini kutluyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Independent ayrıca Yılın Yayıncısı kategorisinde Yüksek Övgüye Değer ödülünü aldı. İşletmeden tüketiciye ve işletmeden işletmeye yayın yapan yayıncıları ödüllendiren bu ödülde jüri, sitenin genel stratejisini nasıl uyguladığını, kitlelerine nasıl hizmet verdiğini ve çevrimiçi pazarın güçlü yönlerine nasıl odaklandığını değerlendiriyor.

Yaratıcı çözümler departmanı Independent Ignite ise Yılın Markalı İçerik Ekibi kategorisinde son aday listesine kalan 5 ekipten biri oldu.

Ekip, Kwikfit-Driving Change projesiyle de Yılın Ticari Kampanyası kategorisinde finale kaldı.

Insider'ın Birleşik Krallık büro şefi ve uluslararası yönetici editörü Spriha Srivastava, NBC Universal, ITV News ve Raconteur gibi kuruluşlardan bir dizi medya uzmanıyla birlikte ödül jürisine başkanlık etti.

Ödül töreni, 16 Haziran Cuma günü yayımlanacak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU