17 yaşındaki köpeği için asansör yapınca viral oldu

"İşte bu aşk"

Kerry Marie McGrath, yaşlı köpek Sadie'nin kanser atlattığını geçen sene paylaşmıştı (TikTok/kerrymariegabriele)

Yaşlı köpeğine evde asansör yapan adam viral oldu. ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan Kerry Marie McGrath'in, 4 gün önce babasını paylaştığı video milyonlarca kez izlendi.
 

@kerrymariegabriele When you freak out about your senior dog not being able to walk down the stairs so your handy dad builds a doggie elavator #dogsoftiktok ♬ Livin' My Best Life - Dylan Scott


Videoda McGrath'in babası, 17 yaşındaki köpeği evin girişindeki merdivenin başında kurulu asansöre yönlendiriyor. Adı açıklanmayan adam, köpek Sadie'nin arkasından kapıyı kapatıp bir düğmeye basılı tutuyor. Asansör böylece zemine iniyor. Adam daha sonra kapıyı açıp Sadie'nin çıkmasını sağlıyor. Merdivenleri inmekten kurtulan yaşlı köpek zeminde rahatça yürüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

McGrath paylaşımında "Büyük köpeğimiz merdivenlerden inemeyince delirdim. Becerikli babam bu yüzden köpek asansörü yaptı" ifadesini kullandı.

TikTok kullanıcıları asansörü "dahice" ve "harika" diye niteledi. Videoya "Yaşlı köpek aşığı ve 15 yaşında bir köpeğe sahip biri olarak bence bu muhteşem" ve "İşte bu aşk" gibi yorumlar yapıldı. 

Veteriner Whitney Miller, geçen ay Insider'a yaşlı köpekleri hareket ettirmenin önemli olduğunu söylemişti:

Açık havada zaman geçirdiklerinden ve kaslarını çalıştırdıklarından emin olmak için biraz egzersiz yapmaları çok önemli. Günde 3-4 kez kısa bir yürüyüş bile olabilir.

 

Independent Türkçe, InsiderDistractify

DAHA FAZLA HABER OKU