Buzağı ve timsahla uyuyan adam kayboldu

"Timsah tehlikeli bir hayvan ve insanlar onları evcil hayvan yapmamalı"

(Pierce County Şerif Ofisi)

ABD'de buzağı ve timsahla uyurken bulunan adam hâlâ kayıp. Yetkililer, Washington eyaletine bağlı Lakebay'daki kimliği belirsiz kişiyi arıyor.

İlginç hadise hayvan kontrol ekiplerine ulaşan bir şikayetle ortaya çıktı.
 


Pierce County Şerif Bürosu'ndan ekipler, mülkü ziyaret edince timsahı göremedi. Ancak bölgeye 20 Ekim'de bir kez daha giden yetkililer, bir kişiyi buzağı ve timsahla bir konteynerde uyurken buldu. Yapılan açıklamaya göre ineğin çok hasta olduğu görüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Timsahı yakalamak ve ineği kontrol etmek için izin çıkaran polis ekipleri, bir gün sonra mülke gitti. Ancak timsah orada olsa da mülk sahibi ve inek hiçbir yerde bulunamadı.

Çavuş Darren Moss Jr. O tarihten beri hiçbir gelişme yaşanmadığını ve söz konusu kişiyle ineğin izini kaybettirdiğini bildirdi.

Timsahın inekle küçük bir kapıyla ayrıldığını ve konteynerde serbestçe dolaşabildiğini kaydeden Moss, "Timsah tehlikeli bir hayvan ve insanlar onları evcil hayvan yapmamalı" dedi. Polis Moss, Washington'da timsah beslemenin yasak olduğunun altını çizdi.

Öte yandan yaklaşık 2 metrelik timsah, yakalanarak Tacoma Humane Society adlı bakım merkezine nakledildi. Hayvanın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

 

Independent Türkçe, Newsweek, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU