Seçime 33 gün kala: Şişli’de işçiler grevde, çöpler sokakta

CHP İstanbul Belediye Başkan adayı İmamoğlu greve giden temizlik işçilerine çağrı yaptı: Haykırışlarını makul karşılıyoruz ama bu kritik günlerde sorunlarının çözümsüz olduğunu asla düşünmesinler

Fotoğraf: Twitter

31 Mart yerel seçim çalışmalarını Şişli’de sürdüren CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, ilçede yaşayanlarla bir araya geldi.  

İmamoğlu, Şişli’de maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle greve giden temizlik işçilerine yönelik şunları söyledi: 

“Emekçi kardeşlerimizin bu haykırışlarını elbette olgun ve makul karşılıyoruz. Bu kritik ortamda sorunlarının çözümsüz olduğunu asla düşünmesinler. Bu sürecin çözümü için onlardan bu akşam ben hamle bekliyorum”

İmamoğlu işçilerin çöp toplamama kararı almasını ve sokakların halini talihsizlik olarak nitelendirdi,“yönetimin ufak aksaklıkları olabilir” dedi: 

“Bugün Şişli’de bir talihsizlik yaşanıyor. Yönetimin ufak aksaklıkları olabilir. Canımızı sıkıyor mu? Sıkıyor. Biz gözümüzü yummayız, kulağımızı tıkamayız. Başkaları gibi yapmayız.”

“Hallolması için yetkililer çaba gösterecek”

Ekrem İmamoğlu, greve giden işçilerden "anlayış beklediklerini" söyledi, sorunun en kısa zamanda çözümü için yetkililerin çaba göstereceğini söyledi. 
 

DAHA FAZLA HABER OKU