Galatasaraylı taraftarların tepkisini çeken Gökhan Çıra: Ben ihanet etmiyorum, ekmek yediğim takım için seviniyorum

Tuzlaspor'un Galatasaray'ı yenmesinin ardından sosyal medya paylaşımı eleştirilen Gökhan Çıra, "Ben şimdi sevinmeyeyim mi? 'Ekmek yediği yere pisliyor' diyorsunuz. Bizim orada hakkımız yenmedi mi sanıyorsunuz. Her şey sizin gördüğünüz gibi değil" dedi

Fotoğraf: @gokhancira

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur eleme maçında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Tuzlaspor'a 2-0 yenilerek tur şansını zora soktu.

Karşılaşmanın ardından bir dönem Galatasaray alt yapısında forma giyen Gökhan Çıra, kişisel Instagram hesabından takım soyunma odasında üzerinde "Türk Telekom Hatırası. Galatasaray: 0, Tuzlaspor: 2, 04.12.2019" yazılı tahtayla gülerken fotoğrafını paylaşarak şu notu düştü: 

Çok şükür. Bütün takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Hak ederek, savaşarak kazandık. Bütün takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. İnandık ve kazandık. Şimdi 2. maçta...

 

 

Gökhan'ın bu paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Gelen tepkiler üzerine bir açıklama yayınlayan Gökhan, şu ifadeleri kullandı:

Benim sevincime kimse sakın tepki koymaya kalkmasın. Bizi küçük görüp, 'Tuzlaspor mu bizi yenecek' diyen, onca yorum atan insanlar, şimdi tabi ki sevineceğim. Ben Tuzlaspor'un futbolcusum. Ne yapacağım? Ağlayacak mıyım? Tabii ki alnımın akıyla sevincimi yaşayacağım, mutlu olacağım. Ayağınıza, yüreğinize sağlık takım. Şimdi sıra ikinci maçta.

Ben şimdi sevinmeyeyim mi? 'Ekmek yediğin yere pisliyorsun' diyorsunuz. Bizim orada hakkımız yenmedi mi sanıyorsunuz. Her şey gördüğünüz gibi değil. Ben ihanet etmiyorum şu an ekmek yediğim takım için seviniyorum, sevineceğim. Hak ettiğimiz galibiyeti aldık çok şükür.

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU