Canlı yayındaki "Emre Belözoğlu" sorusu Fatih Altaylı’ya stüdyoyu terk ettirdi

Hande Sarıoğlu'nun Habertürk TV'de moderatörlüğünü yaptığı Spor Saati programında Fatih Altaylı, kendisine sorulan Emre Belözoğlu sorusuna sinirlenerek canlı yayını terk etti

Habertürk TV'deki Spor Saati adlı programa, Emre Belözoğlu sorusu damgasını vurdu.

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan ve 1-1 eşitlikle sona eren karşılaşmada Ömer Bayram'ın, Trabzonsporlu Pereira'ya tokat attığı pozisyonu yorumlayan Fatih Altaylı ile moderatör Hande Sarıoğlu arasında tartışma yaşandı.

Hakemin Ömer Bayram'a gösterdiği sarı kartın doğru olduğunu iddia eden Fatih Altaylı, Hande Sarıoğlu'nun kendisine sorduğu "Aynı hareketi Emre Belözoğlu yapsaydı yorumunuz ne olurdu" şeklindeki soruya sert tepki gösterdi.

Böyle bir sorunun kendisine hakaret etmekle eşdeğer olduğunu söyleyen Fatih Altaylı, "Kim olsa aynı yorumu yaparım. Ben ahlaksız bir adam değilim. Bana yaptığın saygısızlıktır. Bu yaptığın kayıtlarıma geçmiştir" dedi.

Sunucunun kendisine sakin olması yönündeki çağrısına "Ben sakinim. Senden sakinleşme tavsiyesi alacak halim yok. Siz konuşun, ben gidiyorum” diyerek canlı yayından ayrıldı. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU