Sosyal medya yıldızı köpek Boo öldü

Boo’nun şöhreti sosyal medyayı aşmış, sevimli köpek TV şovlarına ve “Boo - Dünyanın En Sevimli Köpeğinin Hayatı” isimli bir kitaba da konu olmuştu.

Dünyanın en sevimli köpeği olarak anılan Boo the Pomeranian 12 yaşında öldü.

Facebook’taki 16 milyonluk takipçi sayısıyla bir sosyal medya yıldızı olan Boo’nun ölüm haberini sahibi Instagram’da yayınladığı bir paylaşım ile duyurdu.

Boo’nun cumartesi sabahı erken saatlerde uykusunda öldüğü bildirilen paylaşımda, sahiplendikleri bir diğer köpek olan Buddy’nin 2017’deki ölümünün ardından Boo’nun kalp sorunları yaşadığı ifade edildi. Buddy’nin Boo’nun en yakın arkadaşı olduğu belirtilen açıklamada, “Buddy bizi terk ettiğinde Boo’nun kalbinin tam anlamıyla kırıldığını düşünüyoruz” ifadesi kullanıldı.  

Paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

“Boo yaşama tutundu ve bir yıldan üzün bir süre bizimle birlikteydi. Ama öyle görünüyor ki onun gitme vakti gelmişti. Birbirlerini cennette gördüklerinde bunun onlar için en sevinçli an olacağına eminim. Boo, seni tüm kalbimizle seviyoruz ve tekrar görüşeceğimiz güne kadar seni özleyeceğiz. Buddy ile etrafta koştururken ve gittiğiniz her yerde sevimli yaramazlıklar yaparken çok eğlenin. Gökkuşağı köprüsünün diğer yanında onu ilk karşılayanın Buddy olduğunu biliyoruz.”

Boo’nun şöhreti sosyal medyayı aşmış, sevimli köpek TV şovlarına da konuk olmuştu. Boo’yu konu alan “Boo - Dünyanın En Sevimli Köpeğinin Hayatı” (Boo – The Life of the World’s Cutest Dog) isimli bir kitap da bulunuyor.   



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

​​​​​​​https://www.independent.co.uk/life-style

The Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU