The Simpsons'ın yapımcısı Al Jean dizinin final yapacağı iddiasını yalanladı

Al Jean dizinin sona ereceğine dair haberlerin doğru olmadığını söyledi

The Simpsons'ın yaratıcılarından Al Jean, dizinin bestecisinin uzun süredir devam eden sitcom'un sona ereceği yönündeki sözlerini yalanladı.

Dizinin klasikleşmiş tema müziklerine imza atan Danny Elfman kısa süre önce The Simpsons'ın 30 yıllık yayın hayatının ardından sona ermeye hazırlandığını ima eden bir röportaj vermişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Elfman, “Duyduğuma göre sona eriyor. Aslına bakarsanız bilmiyorum ama son yılı olacağını duydum” diye konuşmuştu.

Jean buna cevaben, “Hepimiz müteşekkiriz ki, aşağıdaki makale DOĞRU DEĞİL” diye tweet attı.

Fox'un animasyon dizisi şu anda 31. sezonunda. 31. sezonun prömiyeri geçen ay yapılmıştı. Dizi 32. sezon için de onay almıştı.

Metro'ya konuşan Jean, “Bay Elfman'a saygısızlık olmasın ama gelecek sene itibarıyla 32. sezonu yapıyoruz ve bunun ardından bitirmek gibi bir planımız da yok” dedi.

Elfman, 1989'da Matt Groening tarafından yaratılan dizinin uzun ömürlülüğüne de değinerek şunları söylemişti:

Söyleyebileceğim tek şey bu kadar uzun sürmüş olması karşısında şaşkın ve hayrete düşmüş vaziyetteyim. Yani şunu anlamalısınız ki The Simpsons'ın müziğini bestelediğimde bu çılgın müzik parçasını yazdım ve kimsenin bunu duymayacağını umuyordum çünkü dizinin en ufak bir şansı bile olacağını gerçekten düşünmüyordum. Gerçekten üç bölüm devam edip sonra iptal edilmesini bekliyordum ve böyle de olurdu çünkü o zamanlar için çok garip bir diziydi ve ben bir şansı olmadığını düşünüyordum. Bu yüzden bana inanın, bu hayatımdaki gerçekten büyük sürprizlerden biri.

Geçen yıl Gunsmoke ve Law and Order'ı da geride bırakan The Simpsons, TV tarihinin en uzun süredir devam eden senaryolu dizisi ve Fox'a güçlü reytingler getirmeye devam ediyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU