E.T. ile eski dostu Elliott 37 yıl sonra kavuştu: Devam filmi internette yayımlandı

E.T. 37 yıl aradan sonra tekrar evi aradı

İnternette E.T.'nin (E.T. The Extra-Terrestrial) beklenmedik bir devam filmi yayımlandı. Steven Spielberg'ün 1982 yapımı filmindeki yardımcı başrol karakteri Elliott ile uzaylı yaratık tekrar kavuştu.

Comcast Xfinity (ABD merkezli kablolu televizyon ve internet şirketi - ed.n.) ikiliyi yeni bir reklam filmi için bir araya getirdi. Filmde E.T., artık evli ve iki çocuk babası olan Elliott (Henry Thomas) ile tekrar bağlantı kurmak için Dünya'ya dönüyor.

Doğal olarak kafası karışmış E.T., internet ve sanal gerçeklik gözlükleri de dahil olmak üzere yeni teknolojilerle tanışıyor. Elliott eski arkadaşına, “Sen buradan gittiğinden beri çok şey değişti”  diyor.

Şükran Günü'nde (28 Kasım) yayımlanan kısa film, ABD'deki sinemalarda 5 Ocak 2020 tarihine kadar yeni çıkan filmlerin öncesinde gösterilecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Orijinal filmde Drew Barrymore'la başrol oynayan Thomas yeniden kavuşmaya ilişkin şunları söyledi:

Seyirci, orijinal filmin güzelliğini ve insanların akıllarında ve kalplerinde sahip olduğu özel yeri tahrip edebilecek karmaşık şeyler olmaksızın bir devam filminden isteyebilecekleri her şeyi almış olacak. 

Melissa Mathison'un yazdığı ve Spielberg'ün yönettiği E.T., gösterime girdiği 1982'den itibarıyla dünya çapında 800 milyon dolardan (yaklaşık 4,6 milyar TL) fazla hasılat elde etti.

Deadline'a göre bu yeni kısa filmin çekimleri boyunca yönetmene her zaman danışıldı.

"A Holiday Reunion"ın yönetmenliğini Bir Konuşabilse...'nin (Lost in Translation) görüntü yönetmeni Lance Acord üstleniyor.

Thomas, en son Mike Flanagan'ın Netflix'te yayımlanan korku dizisi Tepedeki Ev'de (Haunting of Hill House) başrol oynamıştı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU