AK Parti vekilinin odasında intihar iddiası: Kardeşimiz daha önce de benzer teşebbüste bulunmuş

Odasında yaşanan intihar girişimine ilişkin konuşan AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, “Erkan yıllardır tanıdığım bir genç. Psikolojik sıkıntıları olduğu için de yıllardır ilgileniyoruz” derken, genci odadan kovduğu iddialarını yalanladı

AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar'ın yaşananlara ilişkin basın açıklaması yapması bekleniyor / Fotoğraf: AA

AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar'ın odasında bir kişinin ilaç içerek yaşamına son verme girişiminde bulunması gündemdeki yerini koruyor. 

Twitter hesabından açıklama yapan AK Partili Gülaçar, kendisinin genel kurul çalışmalarında bulunduğu sırada odasında "bir hadise" yaşandığını doğruladı:

Erkan yıllardır tanıdığım bildiğim bir genç. Psikolojik sıkıntıları olduğu için de yıllardır ilgileniyoruz. Ailesi ve yakın çevresi biliyor. Zaman zaman Ankaraya gelir misafirimiz olur. Dün ve bugün de misafir ettik ilgilendik. Ailevi problemlerinin olduğunu biliyoruz. Genel kurul çalışmaları için ayrıldıktan sonra bir hadisenin yaşandığı bilgisini aldık.

Erkan isimli genci ziyaret ettiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Gülaçar, bu kişinin daha önce de benzer teşebbüslerde bulunduğunu iddia etti:

Son olarak bahse konu kardeşimizi ziyaret ettim kardeşimizin durumu iyi, sağlığı sıhhati yerinde. Daha önce de benzer teşebbüslerde bulunduğu bilinmektedir. Bu kardeşimizin sıkıntılarıyla daha önce nasıl ilgilendiysek bundan sonra da ilgilenmeye devam edeceğiz.

 

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU