Vatan Partililerle poz veren Sedat Peker: Vatan Partililer ülkemizin en önemli mihenk taşlarındandır

Vatan Partisi üyesi iki isim, organize suç örgütü liderliği suçundan hüküm giyen Sedat Peker'le bir araya geldi

Fotoğraf: Instagram@boracelikvp

Vatan Partisi MYK üyesi ve İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen ve partinin MKK üyesi Bora Çelik, suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker ile bir araya geldi.

Çelik'in Instagram hesabından "Mahkeme Lokantası'na güzel bir anı bırakalım" notuyla paylaştığı fotoğraftan sonra, sosyal medyada bir çok yorum yapıldı.

bora çelik vp.jpg
Fotoğraf: Instagram @boracelikvp


Yapılan yorumlara ilk olarak Vatan Partisi'nin yayın organı Aydınlık gazetesi genel yayın yönetmeni İlker Yücel yanıt verdi. Yücel, Peker'in Ergenekon'dan tutuklandığından beri ABD karşıtı cephede olduğunu ileri sürerek, "CIA şeflerini çatlatmışlar" dedi.

Ses getiren fotoğrafla ilgili Sedat Peker de sosyal medya hesabından çıklamalarda bulundu. "Emperyalist güçlere karşı ülke müdafası yapılan bu günlerde Vatan Partisi'ni yok saymak kendimizi kandırmaktan başka bir şey olmayacaktır" diyen Peker, "Ergenekon yargılamaları süresince dik duruşlarından hiçbir ödün vermeyen Vatan Partililer o gün olduğu gibi bugünde ülkemizin en önemli mihenk taşlarından bir tanesidir." ifadelerini de kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU