Evinde ölü bulunan K-Pop yıldızı Goo Hara’nın bıraktığı not bulundu

Polis bugün yaptığı açıklamada K-Pop yıldızının arkasında “karamsar” bir not bıraktığını aktardı

Yıldızın daha önce de sosyal medyada karamsar paylaşımlar yaptığı aktarıldı (Reuters)

Polis bugün yaptığı açıklamada, pazar günü evinde ölü bulunan Güney Koreli K-Pop yıldızı Goo Hara'nın arkasında “karamsar” bir not bıraktığını aktardı.

Seul Emniyet Müdürlüğü’nden Lee Yong-pyo’nun yaptığı açıklamada, “Oturma odasındaki masanın üstünde hayatına dair el yazısıyla alınmış karamsar bir not bulundu” ifadeleri yer aldı. 

Reuters’ın aktardığına göre 28 yaşındaki Goo’nun bedeni dün Seul’ün güneyindeki evinde hizmetçisi tarafından bulunmuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Goo’nun hayranları bugün düzenlenen cenaze törenine akın ederken, meslektaşlarıysa programlarının iptal ederek başsağlığı dileklerini iletti. 

Haziranda evinde baygın biçimde bulunan ve hastaneye kaldırılan K-Pop yıldızı, sosyal medyada yaptığı paylaşımda depresyonla savaşmanın zor olduğunu söylemişti ve internetten yapılan kötü niyetli yorumlara sert biçimde cevap vereceğine söz vermişti. 

Reuters’a konuşan, Goo’nun cenazesine katılan hayranlarından biri, “Ünlü olduğu için bu kadar genç bir yaşta kötü niyetli, acımasız yorumlara maruz kalması çok üzücü” dedi. 

DAHA FAZLA HABER OKU