CHP Grup Başkanvekili Özkoç'tan İnce'ye sert yanıt: İddiayı kanıtlamazsan namertsin

Muharrem İnce’nin CHP’de bir çetenin olduğu, bu çetenin birlikte tekne tatili yaptığı iddiasının ardından teknedeki isimlerden biri olduğu iddia edilen Engin Özkoç, İnce’ye “Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin” dedi

Engin Özkoç / Fotoğraf: AA

Rahmi Turan’ın “Saray’a giden CHP’li” yazısının ardından CHP’de başlayan tartışmalar sürüyor.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarda parti yönetimine ciddi eleştirilerde bulunmuştu.

İnce, kumpas olarak nitelediği olayın ardında CHP genel merkezinde bulunan bir çetenin olduğunu iddia etmiş, bu çetenin geçen yaz aynı teknede tatil yaptığını öne sürmüştü.

İnce’nin iddiasının ardından bugün Akşam Gazetesi’nde çıkan bir haberde geçen yaz aynı teknede tatil yapan isimlerin CHP yöneticileri Tuncay Özkan, Engin Özkoç, Bülent Kuşoğlu ve Oğuz Kaan Salıcı olduğu iddia edildi.

Söz konusu iddiaya adı geçen isimlerden peş peşe yalanlamalar geldi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada İnce’ye sert çıktı.

"Muharrem İnce, 7/24 TV programlarından ayrılmamakta, ortaya çeşitli dedikodular atarak yandaş medyaya adımızı, partimizi malzeme yapmakta, yaralamaktadır” diyen Özkoç, İnce’nin hesabını da ekleyerek sözlerini şöyle sürdürdü.

Kanıtın varsa konuş, yoksa sus!

İnce (@vekilince), dedikodun tamamen yalandır. Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin!

kuşoğlu.jpg
Bülent Kuşoğlu / Fotoğraf: İHA

 

Kuşoğlu’ndan da İnce’nin iddiasına açıklama

Bu arada Rahmi Turan’a “Saray’a giden CHP’li” iddiasını verenin de gazeteci Talat Atilla olduğu ortaya çıkmıştı.

Atilla’nın iddiayı bir CHP’liden duyduğunu söylemesi üzerine bu sefer gözler Atilla’nın sitesinde yazan ve parti içinde Kılıçdaroğlu’na yakınlığıyla bilinen CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu’na döndü.

Yine Muharrem İnce de yaptığı açıklamada CHP Genel Merkezi’nde bir çetenin olduğu ve bu çetenin geçen yaz bir teknede birlikte tatil yaptığını iddia etmişti.

Akşam Gazetesi’nde çıkan haberde teknede tatil yapanlardan birinin Kuşoğlu olduğunun öne sürülmesi üzerine iddialarla ilgili Kuşoğlu, sosyal medya hesabı aracılığıyla şöyle bir açıklama yaptı:

Görevlerimi yapmağa çalışmaktan geçen yılda ne tatile ne Çeşme’ye yıllardır gidemedim. Zaten mv’i arkadaşlarla tatil suç değil ama doğru değil. Bir internet sitesinde 10 yıldır yazmamda suç değil sanırım. CHP’ye kumpas tam bir rezalete döndü. Tüm havuz medyası görevlendirmiş...

 

DAHA FAZLA HABER OKU