Muharrem İnce: CHP’ye çöreklenmiş, para pul işlerine karışan bir çete var; bu çeteyi CHP Genel Merkezi’nden def edeceğiz

İnce, “Saray’da Erdoğan’la görüşen CHP’li isim” olarak telaffuz edilmiş, taraflar bu iddiayı yalanlamıştı

Fotoğraf: AA

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın gündeme getirdiği ve taraflarca yalanlanan “Saray’da Erdoğan’la görüşen CHP’li” iddiası gündemdeki yerini koruyor.

Turan tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe’deki sarayda görüşen CHP’li yetkilinin Muharrem İnce olduğu söylenmiş İnce bu iddiayı sert ifadelerle yalanlamıştı.

İddialarla ilgili olarak Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a konuşan İnce, CHP Genel Merkezi’nde para pul işlerine karışan bir çete olduğunu öne sürdü.

Bu çetenin “CHP’ye çöreklendiğini” söyleyen İnce Hakan’a şunları söyledi:

Para pul işlerinde de bu çete var, dedikodularda, kumpaslarda, yalan dolanda da bu çete var. Bu çeteyi CHP Genel Merkezi’nden def etmemiz lazım. Def edeceğiz.

İnce, Sözcü yazarı Turan’a da tepki göstererek şunları kaydetti:

Bu düpedüz Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde tasarlanmış bir oyundur, bir tezgâhtır. Bu tezgâhın figüranlığını yapmak da 80 yaşında torununu düşünmek yerine günlük çıkarını düşünen bir gazeteciye kalmıştır.

"Kılıçdaroğlu kabul etmedi"

İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na birlikte fotoğraf vermeyi teklif ettiğini ifade ederek bu önerinin reddedildiğini, "Partim yara aldığı için ciğerim yanıyor. Genel Başkan’ı aradım. Birlikte fotoğraf verelim dedim. Bu belayı birlikte def edelim dedim. Parti yara alıyor, daha da yara alacak dedim. Görüşürüz, bakarız falan dedi. Kabul etmedi" sözleriyle açıkladı.

Independent Türkçe, Hürriyet

DAHA FAZLA HABER OKU