17 yaşında eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Güleda’nın hayalini anlattığı not ortaya çıktı

Isparta'da Fotoğrafçılık Bölümünde okurken eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Güleda Cankel'in, üniversiteye başladığında hocasının sorusu üzerine gelecekten beklentilerini yazdığı not ortaya çıktı

Fotoğraf: Instagram/guledacankel

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü, birinci sınıfta eğitim görürken, eski sevgilisi tarafından katledilen Güleda Cankel’in yazdığı bir not ortaya çıktı. 

Cankel, bölüm başkanı Murat Fatih Ecevit'in "Bu bölümü neden tercih ettiniz, hayalleriniz nedir?" sorusuna verdiği yazılı yanıtında üniversiteye “gitmiş olmak” için gitmediğini söylüyor. 

EKD54NeWoAAltMQ.jpg
Fotoğraf: AA


Notta kendisini "sessiz sakin" olarak nitelendiren Cankel, Muğla doğumlu olduğunu ve annesinin ev hanımı, babasının ise memur olduğunu belirtiyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Güleda, gelecekten beklentilerini ise şu ifadelerle anlatıyor: 
 

Gelecekteki beklentim, babamın da fotoğrafçılıkla ilgili merakı olduğu için bir süre kendimi geliştirip, iyi bir yerde çalışıp birikim yaptıktan sonra Muğla'da dükkân açmak. 

Daha çok gelin damat çekimi, klip tarzı şeylerle ilgilenmeyi düşünüyorum. Bunun yanı sıra fotoğraf çekmeyi sevdiğim ve ilgilendiğim için bu bölümdeyim. 

Üniversiteye gitmiş olmak için gelmedim.


Anadolu Ajansı’na konuşan Bölüm Başkanı Ecevit, okula ilk başlayan gençleri tanımak ve hayattan beklentilerini öğrenmek için öğrencilere bu tür sorular yönelttiğini ve yazılı olarak kendilerini ifade etmelerini istediğini söyledi.


AA
 

DAHA FAZLA HABER OKU