Erdoğan: Külliye’ye CHP’li geldiği tamamen yalan, Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyarım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de konuştu: Güya ben Külliye'de bir CHP'li ile görüşmüşüm. Arkadaşlarım gerekli cevabı verdiler. Eğer yiğitsen ben Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, acaba sen genel başkanlığını ortaya koyuyor musun?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın iddiasını yalanladı.

Erdoğan CHP’li bir isimle görüşme iddiasına şu tepkiyi gösterdi:

Güya ben Külliye'de bir CHP'li ile görüşmüşüm. Arkadaşlarım gerekli cevabı verdiler. Bunu haber yapan gazeteci kayıp. Bay Kemal senin hayatın yalan. Eğer yiğitsen ben Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, acaba sen genel başkanlığını ortaya koyuyor musun? İspat edemiyorsan çek git. Bu kadar iddialı söylüyorum. Bizim hayatımıza yalan girmedi ama bunların hayatı yalan.

Erdoğan, “Tamamen yalan, Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyarım” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’li bir isme “Senin genel başkan olman lazım” dediği iddiasıyla ilgili bir köşe yazısı daha kaleme almıştı.

Erdoğan'dan İzmirlilere teşekkür: Seçmene küsme söz konusu olamaz 

Erdoğan 31 Mart yerel seçiminde İzmir’de AK Parti’nin aldığı oy için İzmirlilere teşekkür ederek, “Bizim anlayışımızda seçmene küsme darılma hele hele vatandaşı suçlama gibi bir durum asla söz konusu olamaz. Biz nefsimizi sineye çekiyor, eksikliklerimizi sorguluyoruz” dedi.

“Kavgayı, çıkar çatışmasını siyasetlerinin merkezine yerleştirenler bizim aramızdaki şu sarsılmaz bağı bir türlü anlayamadılar” diyen Erdoğan AK Parti İzmir İl Başkanlığı önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bizim gözümüzde tüm makamlar fanidir milletimizin bize verdiği bir emanetten ibarettir. Bunlar özellikle yeri geldiğinde hanım kardeşlerimize saygı gösterdiklerini söylerler, yalan! Parlamentoda Özlem kardeşimize yaptıklarını gördünüz değil mi? İfadeye bak; ‘Ulan… Şu kadını susturun…’ bir kadına böyle bir ifade kullanılabilir mi? Bunu kullanana ben ne dedim? Bunlar edepsiz, ahlaksız… Bir hanımefendiye bu ifadeleri kullanacak kadar edepsiz, ahlaksız!

“AK Parti’nin kadınları engelleri aşa aşa iktidara yürüyor”
 

AK Parti’li Özlem Zengin’in hukukçu olduğunu hatırlatan Erdoğan, “Karşılarında bir hukukçu gördükleri zaman kuduruyorlar. Bunu hazmedemiyorlar. Özlem Hanım bir hukukçu. AK Parti’nin kadınları engelleri aşa aşa iktidara yürüyor” dedi.

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU