Robert Downey Jr., Marvel dizisiyle Iron Man olarak dönecek

Yeni dizi 2021'den önce ekranlarda olmayacak

Jeff Goldblum, Robert Downey Jr.'ın gelecekteki bir Marvel projesine dahil olmasına ilişkin büyük bir ifşada bulundu.

Thor: Ragnarok'ta Grandmaster'ı canlandıran aktör, Downey Jr.'ın eski Marvel filmlerinin alternatif sürpriz sonlarla yeniden çekileceği "What If...?" animasyon dizisiyle döneceğini söyledi.

Chris Evans, Michael B. Jordan ve Hayley Atwell gibi diğer Marvel Sinematik Evreni yıldızları da Disney+ dizisinde yer alacak ancak Downey Jr.'ın rol alacağı hayranlar için ilk kez doğrulanmış oldu.

Dahası Grandmaster da Iron Man'le birlikte rol alacak. Goldblum ayrıca Grandmaster'ın Taika Waititi’nin devam filmi Thor: Love and Thunder'da yer alacağını öne sürmüştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"What If...?", Downey Jr.'ın rol alması beklenen tek Disney+ dizisi değil. Bu yıl kaynaklar ünlü oyuncunun, Tony Stark efsanesini çizgi romanlarda devam ettiren genç dahi Ironheart'i temel alan yeni bir diziyle döneceğini belirtmişti.

Aktörün, Paul Bettany'nin JARVIS'ine benzer şekilde seslendirme rolüyle geri geleceği iddia edilmişti.

Öncesindeyse Downey Jr.'ın, Scarlett Johansson, Florence Pugh ve David Harbour'un rol aldığı, Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nın (Avengers: Infinity War) öncesini anlatan Black Widow filminde kısa bir rol üstlenmesi bekleniyor.

Bu yıl basına yansıyan diğer haberlerdeyse Wolverine’in, X-Men'in 5. Evre'deki resmi tanıtımı öncesinde, jenerik sonrası sahnelerde Marvel Sinematik Evreni'ne katılacağı belirtilmişti.

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige ağustosta Empire'ın soru cevap etkinliğinde çocuklar için aşırı travmatik olabileceği için filmden çıkarılan bir sahneden bahsetmiş ve yakın zamanda yaptığı bir açıklamada hangi Yenilmez'in, ordusunun desteği olmayan Thanos'u tek başına alt edebileceğini açıklamıştı.

Black Widow 1 Mayıs 2020'de gösterime girecek. What...If? ise 2021'de ekranlarda olacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU