AK Parti'li Fatih Şahin’den Mansur Yavaş’a: İlk 6 ayın 36 günü yurt dışındaydı, raporda buna dair bilgi yok

AK Parti Genel Sekreteri Şahin, “200 gün” raporuna tepki gösterdi

Fotoğraf: AA

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "200 gün" raporuna dair “Yavaş, 'hesap verilebilir ve şeffaf belediyecilik anlayışı'ndan bahsediyor ama ilk 6 ayın 36 günü yurt dışında ne yapmış, görevi süresince her 5 günün birini niçin yurt dışında geçirmiş, raporda buna dair bir bilgi yok" değerlendirmesini yaptı.

Yavaş, göreve başladığı 8 Nisan’dan bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan faaliyetleri ve çalışmaları özet olarak, “Mansur Yavaş ile 200 Gün” adlı kitapçıkta anlatmştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Halkımıza hesap veriyoruz” sloganıyla yayınlanan 200 Gün Rapor kitapçığında Büyükşehir Belediyesi’nin mali durum raporlarından insan kaynaklarına, icraatlardan projelere kadar pek çok konu yer almıştı.

Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıkladığı görevde olduğu 200 günde yaptığı çalışmalar ve mali durum raporuna ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Yavaş'ın Twitter'dan yaptığı paylaşıma ilişkin Şahin, şunları kaydetti:

CHP'li Mansur Yavaş 'hesap verilebilir ve şeffaf belediyecilik anlayışı'ndan bahsediyor ama ilk 6 ayın 36 günü yurt dışında ne yapmış, görevi süresince her 5 günün birini niçin yurt dışında geçirmiş, raporda buna dair bir bilgi yok.

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU