Yine kadınlar öldürüldü, iki eski sevgili, iki cinayet

İzmir ve Isparta’da iki kadın, eski erkek arkadaşları tarafından öldürüldü. Üniversiteli Güleda Cankel'in katil zanlısı, olay tarihi ve saatini ‘Bitti’ notuyla sosyal medyada paylaştı. Madde bağımlısı genç ise annesini 11 kez bıçaklayarak ağır yaraladı

Fotoğraf: AA

İzmir’in Buca ilçesinde Şehmuz Selçuk (24), sevgilisi olduğu iddia edilen bir çocuk annesi Melisa Kalem’in (24) Karanfil Mahallesi’ndeki evine geldi. İkilinin arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

AW858673_04.jpg
Fotoğraf: İHA

 

İddiaya göre genç kadın kendisini evde bulunan şok cihazı ile korumaya çalıştı. Şehmuz Selçuk ise yanında getirdiği pompalıyla Kalem’e ateş etti. Kalem vücuduna isabet eden saçmalarla hayatını kaybederken, Selçuk aynı silahla olay yerinde intihar etti.

AW858673_03.jpg
Fotoğraf: İHA

 

 Şehmuz Selçuk'un, uyuşturucu nedeniyle girdiği cezaevinden izin alarak çıktığı ancak geri dönmediği ve cezaevi firarisi olduğu iddia edildi.

Önce boğmaya çalıştı

Isparta Fatih Mahallesi'ndeki bir apartta kalan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü birinci sınıfı öğrencisi 19 yaşındaki Güleda Cankel ile eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Zafer P. arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı.

AW859064_07.jpg
Fotoğraf: İHA

 

İddiaya göre, Cankel’i önce boğmaya çalışan Zafer P. genç kızın direnmesi üzerine cebindeki bıçağı çekti. Zafer P. tarafından bıçakla ağır yaralanan Güleda Cankel olay yerinde hayatını kaybetti.

İnstagram’da olay saatini paylaştı

Olayın ardından kaçan Zafer P. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zafer P.'nin sosyal medya hesabında Güleda Cankel'in ölüm saatini paylaştığı ve "Her şeyin zamanı yaşadığınız o andır. Mutlu olmayı ertelemeyin, canınızın istediği zaman ölmeyeceksiniz. Ve biz o zamanın değerini bilemedik. 18/11/2019 saat 13:47 bitti" notunu düştüğü ortaya çıktı.

AW859064_02.jpg
Fotoğraf: İHA

 

Zafer P.'nin hesabının açıklama kısmına da "Ömrü kısa, sevgisi sevgisi sonsuz kelebeğim" yazarak kalp koyduğu görüldü.

AW859064_04.jpg
Fotoğraf: İHA

 

Annesini 11 yerinden bıçakladı

İzmir’in Bornova ilçesinde ise madde bağımlısı olduğu iddia edilen 21 yaşındaki Muhammed D tartıştığı annesi Esma S’yi  11 kez bıçakladı.

oğlu bıçakladı iha.jpg
Fotoğraf: İHA​​​​​​​

 

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde temizlik görevlisi olan Esma S. Çalıştığı hastanede tedavi altına alınırken, kaçan Muhammed D. Polis tarafından aranıyor.

 

Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU