“The Walking Dead 12. sezonuyla final yapacak”

Dizinin kendine temel aldığı çizgi roman serisi temmuzda sona ermişti

Robert Kirkman'ın aynı adlı çizgi çoman serisinden uyarlanan dizi dünya çapında popülerlik kazanmıştı (AMC)

The Walking Dead'in kaynak malzemesi temmuzda beklenmedik şekilde sona erdiği için dizinin birkaç sezon sonra final yapacağı iddia edildi.

ABD'de AMC'de yayımlanan zombi draması 10. sezonunun ortasında ancak diziye yakın kaynaklara göre yapım Mart 2022'de 12. sezonuyla son bulacak.

We Got This Covered, The Walking Dead içerik sorumlusu Scott Gimple'ın dizinin 6. sezonu yayımlanan spin-off projesi Fear the Walking Dead'e odaklanacağını öne sürdü.

 

 

Kıyametin içindeki bir grup gence odaklanacak ikinci bir spin-off da gelecek yıl başlayacak.

Geçen yıl Andrew Lincoln'ün karakteri Rick Grimes'ın hayatını merkeze alacak bir film üçlemesi duyurulmuştu. Lincoln, 9. sezonunun ortasında The Walking Dead'den ayrılmıştı.

Ardından dizide üçüncü sezondan bu yana Michonne'u canlandıran Black Panther'in yıldızı Danai Gurira'nın gelecek yıl yapımdan ayrılacağı duyurusu gelmişti.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

AMC'nin şu anki düşüncesi işleri sona yaklaştırıp uyarlamalara odaklanmadan önce The Walking Dead için iki sezon daha çekmek. Her şeyi başlatan dizi sona eriyor olsa da tüm içerik için hala yeterince malzeme var.

The Walking Dead kaynak materyalinin fişini çekme kararı üzerine konuşan çizgi romanın yaratıcısı Robert Kirkman şunları söyledi:

Hikayemi tam olarak kendi istediğim şekilde anlatmalıyım ve onu kendi şartlarımla bitirmeliyim, hiçbir noktada herhangi bir müdahale olmadan.

The Walking Dead 2010'da başlamıştı. Şu anki kadrosu Norman Reedus, Melissa McBride, Jeffrey Dean Morgan ve kötü karakter Alpha rolünde Samantha Morton'ı içeriyor.

Dizinin son bölümünde bir karakterin, Alpha'nın casuslarından olduğu ortaya çıkan birinin ellerindeki şok ölümü gerçekleşti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU