Kumarhanede görüntüleri çıkan AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Öztürk: FETÖ'cü zihniyet bir kez daha hortladı

Nihat Öztürk, görüntülerin kendisini ve partisini yıpratmak isteyenler tarafından AK Parti Genel Merkezi'ne de gönderildiğini söyledi

Fotoğraf: AA

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve eski Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Gürcistan'ın Batum kentindeki bir kumarhanede çekilen görüntüleriyle ilgili konuştu.

Öztürk, "AK Parti'yi yıpratmak isteyen FETÖ'cü zihniyet bir kez daha hortlamıştır. İnsanların yatak odalarına kadar girerek görüntülerini çekip servis eden zihniyet bu gün Batum'da ortaya çıkmıştır.” dedi.

"Parti içi muhalefet kumpas kuruyor"

Odatv'ye konuşan Öztürk, parti içi muhalefetin kendisine kumpas kurduğunu ileri sürerken, "Bu klasik bir FETÖ taktiğidir. Geçen yıl gerçekleşen bu olayın videosu bizleri ve partimizi yıpratmak için genel merkeze de gönderilmişti" ifadelerini kullandı.


"Kahve içtik"

Kumarhanede makine başındaki görüntülerine ilişkin de konuşan Öztürk, "Kahve içmeye davet edildiğimizde makine başında olan biri yer verdi. Kahve içmek için oraya oturdum. Orada oyun oynamıyor ekrana bakıyorum" derken, sözlerini şöyle noktaladı:

Geçen yıl arkadaşlarla Karadeniz gezisine gittiğimizde kaldığımız otelde gerçekleşen bir olay. Arkadaşlar lobide "birlikte bir kahve içelim" dediler oturduk içtik hepsi bu kadar. Ondan sonra ayrıldık. Parti içi muhalefetin tamamen masumane bir olayı servis etmesi FETÖ'cülerin kullandığı bir yöntem olarak karşımıza çıktı. Geçen yıl gerçekleşen bu olayın bugün gündeme gelmesi de son derece manidardır. Parti içi muhalefetin bu kirli tezgahı er geç ayaklarına dolanacaktır.

 

Independent Türkçe, Odatv

DAHA FAZLA HABER OKU